Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καυστική απάντηση της Α.Ε. Ελευθερούπολης στον Γιώργο Τσοπανίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η συμμετοχή των δημοτών

στην εκδήλωση δεν σας δικαιώνει”

Με έκπληξη διαβάσαμε τη συνέντευξη του επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης “Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία” κ. Γιώργου Τσοπανίδη με θέμα την πιο πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία.

Εκπληξη γιατί ποτέ δεν πιστέψαμε ότι η προσπάθεια του πιο ιστορικού σωματείου της πόλης να επιβιώσει οικονομικά στην περίοδο κρίσης που διανύουμε θα αποτελούσε αντικείμενο πολιτική εκμετάλλευσης.    

Κύριε Τσοπανίδη η Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ επιτελεί με επιτυχία τον σκοπό της, να κρατάει τα  παιδιά στον αθλητισμό και όχι στις πλατείες και στα καφέ και από το 1929 μέχρι σήμερα επιτελεί έργο με εθελοντική προσφορά κάποιων ανθρώπων που διαθέτουν αφιλοκερδώς ελεύθερο χρόνο, προσωπική δουλειά και χρήματα επιλέγοντας να μένουν στην αφάνεια.

Επικαλούμενος την οικονομική κρίση θα έπρεπε πρώτος από όλους να ζητήσετε συγνώμη εσείς από τον Ελληνικό λαό γιατί αυτούς που έφεραν τον τόπο σε αυτή την κατάσταση υπηρετήσατε πιστά για πολλά χρόνια ως έμμισθος και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως με την ανεξαρτητοποίησή σας νομίζετε ότι περάσατε απ ο την κολυμπήθρα των Σιλωάμ.

Είναι απορίας άξιο γιατί επιτίθεστε με τόσο μένος σε έναν αθλητικό σύλλογο  σε ένα αθλητικό σύλλογο όταν και με την ψήφο σας όχι μόνο παραχωρούσατε το συγκεκριμένο σχολεία σε συλλόγους για την πραγματοποίηση ανάλογων εκδηλώσεων αλλά και τους επιχορηγούσατε κιόλας με δεκαχίλιαρα, όχι δικά σας αλλά των Δημοτών και καλά κάνατε κατά την άποψή μας.

Αν δεν επιτίθεστε σε εμάς αλλά στην Δημοτική αρχή τότε πρέπει να ζητήσετε το μισθό σας από τον κύριο Γκότση γιατί αν το μόνο μεμπτό της παρούσας Δημοτικής αρχής είναι η παραχώρηση του 4ου Δημοτικού σχολείου του κάνατε την καλύτερη διαφήμιση.

Σας επαναλαμβάνουμε ότι όσοι μοχθούμε για αυτή  την ομάδα το κάνουμε αφιλοκερδώς και δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε από κανέναν και για αυτό απαντάμε ευθαρσώς στα ‘’εύλογα’’ ερωτήματά σας. Η εκδήλωση έγινε για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και υπήρχε εισιτήριο εισόδου το οποίο ήταν διάτρητο από την εφορία.

Για την διαφύλαξη της ασφάλειας των παρευρισκομένων είχε ενημερωθεί η Ελληνική αστυνομία, η οποία μας παραχώρησε άδεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Η εκδήλωση τελείωσε όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι Δημότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας.

Για όλα τα προϊόντα που διατέθηκαν προς πώληση στον χώρο της εκδήλωσης είχαν εκδοθεί όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και είναι στην διάθεσή σας αρκεί να μπείτε στον κόπο να περάσετε από το γήπεδο της Νέας Ιωνίας που σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αλκοόλ διατίθεται και στα περίπτερα και όχι μόνο στα μαγαζιά της Εθνικής οδού σε εκείνα που πήγαιναν οι σύντροφοί σας και έτρωγαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού.

Τέλος αν έχετε την φιλοδοξία να αναλάβετε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσής μας του χρόνου και αφού ξεχωρίσετε την παραδοσιακή μουσική από τα σκυλάδικα στείλτε μας την προσφορά σας να την αξιολογήσουμε.                                                          

Πάντως η συμμετοχή των Δημοτών στην εκδήλωσή μας  δεν δικαιώνει τις απόψεις σας  και οι πολιτικάντηδες του τίποτα πρέπει να τελειώνουν, οι μέρες που ζούμε απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα, γνώση και σύνεση.                     
            
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
O πρόεδρος                                     ο Γ. Γραμματέας    
Γαρίδας Αθανάσιος                Τομπέας Κωνσταντίνος

 

Μπορείτε να διαβάσετε την αρχική δήλωση του κ. Τσοπανίδη σχετικά με την εκδήλωση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας εδώ:

“Η νυχτερινή Εθνική Οδός στην Ελευθερούπολη”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ