Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει τη στάση της Δημοτικής Αρχής Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Προκλητική κίνηση τρομοκράτησης

των εργαζομένων”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Αττικής σχετικά με το περιστατικό στο ΚΑΠΗ Περισσού του Δήμου Νέας Ιωνίας, όπου υπήρξε καταγγελία από μέλος του ΚΑΠΗ εις βάρος εργαζομένων και ακολούθως διαδικασία ελέγχου της υπόθεσης από την διεύθυνση της υπηρεσίας.
Η ανακοίνωση είναι η εξής: 

“Τη Παρασκευή 25/5/2012 το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  Ν. ΙΩΝΙΑΣ πραγματοποίησαν  παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Αττικής  απαιτώντας να σταματήσει τη πολιτική – συνδικαλιστική δίωξη τριών εργαζομένων. Μετά από αναφορά που έκανε η Διευθύντρια του ΚΑΠΗ και έπειτα από εντολή του Δημάρχου  για δήθεν πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους σε μία από αυτές, και στις άλλες δύο επειδή συμπαραστάθηκαν, παρότι είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.
Πρόκειται για μια προκλητική κίνηση που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους.  Ας μη ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη «αριστερή» Διοίκηση του ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ έχει    υιοθετήσει  σειρά αντεργατικών αποφάσεων όπως τη πρόσληψη προσωπικού μέσω Μ.Κ.Ο.
Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ο βρώμικος ρόλος της πλειοψηφίας των Δημάρχων, των Κυβερνήσεων, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, είναι η ίδια όψη του ίδιου νόμίσματος , όλοι τους  στοχεύουν  στη τρομοκράτηση των εργαζομένων για να μπορούν να περνάνε ανέμακτα όλες οι αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Δ.Ν.Τ. και της Κεντρικής Τράπεζας. Στον ιδιωτικό τομέα ο Μάνεσης κάνει μηνύσεις στους Χαλιβουργούς και στο Δήμο ο Γκότσης κάνει αναφορές.  Φοβούνται την ενότητα και την οργάνωση, φοβούνται το ένας για όλους και όλοι για έναν. Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα από τέτιου είδους συμπεριφορές  «αριστερών διοικήσεων»,  που φτάνουν ακόμα και στο σημείο να αποποιούνται το «αριστερός» όταν στριμώχνονται, ενώ υποτίθεται ότι  κόπτονται για τα συμφέροντα των εργαζομένων  ταυτόχρονα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με αναφορές κάθε φορά που εκείνοι τολμούν να σηκώσουν το κεφάλι. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας, στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα πρέπει να τα σκεφτούμε όλα αυτά και να ψηφίσουμε με κριτήριο την υπεράσπιση της τάξης μας.  Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Η ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ