Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Πρόταση αντίδρασης προς τους επαγγελματίες

Δημοσιεύθηκε

στις


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Επαγγελματικός Εμπορικός Σύλλογος Χαϊδαρίου, με την οποία καλεί τους επαγγελματίες σε συστράτευση προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την πολιτική που εφαρμόζει ενισχύει τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών και οδηγούν τους ελεύθερους επαγγελματίες στην εξαθλίωση.
Αυτή η τακτική της κυβέρνησης και της τρόικας αφήνει εκτεθειμένους τους επαγγελματίες και τα μικρά συνοικιακά μαγαζιά χωρίς ρεύμα χωρίς ασφάλιση οικογενειακή, βάζουν φόρους πάνω σε φόρους (ΕΝΦΙΑ) παίρνουν τα σπίτια (κόκκινα δάνεια) και σε μπάζουν και σε βγάζουν σε ρυθμίσεις δόσεων όποτε θέλουν.
Σε όσους θέλουν να βλέπουν τους εργαζόμενους διαιρεμένους, κλεισμένους στα σπίτια και στα προβλήματα τους η απάντηση μας είναι μια «Η Αλληλεγγύη»  
Κανένας μόνος του, κανένα σπίτι – μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη.
Συνάδελφε  μην αφήνεις χώρο στην απογοήτευση και τη μοιρολατρία. Μην κλείνεσαι στο πρόβλημα σου, γιατί δεν το έχεις μόνο εσύ. Δεν φταίνε οι επαγγελματίες που αναγκάζονται να δημιουργήσουν χρέη, που δεν υπάρχει δουλειά, που δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οργανωνόμαστε για να στηρίξει ο ένας τον άλλον. Να είμαστε πιο δυνατοί για να παλεύουμε να διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
– Ανανέωση όλων των βιβλιαρίων υγείας ανεξαρτήτως χρεών.
-Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ και το Δημόσιο.
-Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας, επαγγελματικών χώρων και εξοπλισμού. Καμία διακοπή ρεύματος.
-Επίδομα ανεργίας στα 600 ευρω για όλους και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όσους κλείνουν το μαγαζί τους, μέχρι να βρουν εργασία.
Τα προβλήματα είναι κοινά, κοινή είναι και η λύση. Συσπείρωση στο σύλλογο και ανάπτυξη των μεταξύ μας δεσμών.
Όποιος συνάδελφος αντιμετωπίζει πρόβλημα (εργασιακό, πλειστηριασμών, ιατροφαρμακευτικό κλπ) τηλ. επικοινωνίας: 6943524224.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ