Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Οι εθελοντές έδωσαν χαρά στα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Πριν λίγες ημέρες οι Εθελοντές μαζί με αντιπροσωπεία μαθητών του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής και συνοδεία δύο καθηγητριών και ενός γονέα, επισκέφθηκαν την Παιδόπολη  «ΑΓΙΑ  ΒΑΡΒΑΡΑ» στη Νέα Σμύρνη και μοίρασαν στις φιλοξενούμενες μαθήτριες δώρα, ενόψει  των εορτών των Χριστουγέννων.
Τα δώρα των εθελοντών σε είδη εσωτερικής ένδυσης, ήταν προσφορά  καταστημάτων και βιοτεχνιών της περιοχής Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας καθώς και   γνωστών  εταιρειών, ενώ οι μαθητές πρόσφεραν είδη προσωπικής υγιεινής και ένδυσης. Φτάνοντας στην Παιδόπολη  μας υποδέχθηκαν οι  μαθήτριες μαζί με την Αντιπρόεδρο  κα  Γιαλαμά και όλο το προσωπικό. Η υπεύθυνη Εθελοντισμού κα Υφαντή , πήρε το λόγο εκφράζοντας  τα βαθιά συναισθήματα χαράς και προσφοράς των εθελοντών, τονίζοντας  και προβάλλοντας  συγχρόνως  την ιδέα και το έργο του  εθελοντισμού.
Στη συνέχεια η Αντιπρόεδρος της Παιδόπολης, αφού μας ευχαρίστησε, ανέπτυξε  εν συντομία, τις δραστηριότητες και το δύσκολο έργο  όλων των εργαζομένων στο Ίδρυμα, οι οποίοι δίνοντας την ψυχή τους  ξεπερνούν πολλές φορές τον εαυτό τους και την ανθρώπινη δύναμη στο βωμό του καθήκοντος.
Τα παιδιά της Παιδόπολης μας κέρασαν  μελομακάρονα που έφτιαξαν με την υπόδειξη και  βοήθεια της κας Γιαλαμά και στη συνέχεια για να μας ευχαριστήσουν,  δύο μαθήτριες μας παρουσίασαν ένα χορευτικό.
Πλήθος συναισθημάτων κατέκλυσε την ψυχή μας όταν εθελοντές και μαθητές του 4ου Γυμνασίου μοίρασαν τα δώρα στα παιδιά. Ο ενθουσιασμός και η χαρά  των παιδιών ήταν εμφανείς στα πρόσωπά τους και πολύ γρήγορα όλοι μαζί γίναμε  μια παρέα και αρχίσαμε τη συζήτηση.
Τα παιδιά της Παιδόπολης έδειξαν ενδιαφέρον ειδικά  για τους συνομήλικους μαθητές του 4ου Γυμνασίου, ανταλλάσοντας απόψεις και εμπειρίες για θέματα της ηλικίας τους ενώ αισθάνθηκαν την ανάγκη να ανταλλάξουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Η επίσκεψη έκλεισε ψάλλοντας όλοι μαζί τα κάλαντα και ανεβάζοντας  το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ