Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγελία για παρακράτηση χρημάτων των Σχολικών Επιτροπών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ένωση Γονέων Περιστερίου με ανακοίνωσή της κατήγγειλε την δημοτική αρχή, γιατί «χωρίς καμιά απόφαση των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας της ΔΕΠ και του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στην παρακράτηση χρημάτων από την κρατική επιχορήγηση των Σχολείων του Περιστερίου, για την εξόφληση ανεξόφλητων λογαριασμών ΔΕΚΟ», όπως αναφέρει.
Και συμπληρώνει: «Σήμερα που τα προβλήματα στα σχολεία του Περιστερίου είναι οξυμένα, λόγω της μόνιμης και εντεινόμενης υποχρηματοδότησης, η κίνηση αυτή δείχνει για μια ακόμη φορά τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, που ενώ μπροστά μας έρχεται βαρύς χειμώνας, αποφασίζει ν’ αφήσει τα παιδιά μας χωρίς θέρμανση, χωρίς υλικά καθαριότητας, χωρίς γραφική ύλη κλπ. Καλούμε τους  Συλλόγους Γονέων να καταδικάσουν τη θλιβερή αυτή ενέργεια της Δημοτικής Αρχής και να διεκδικήσουμε μαζικά και αγωνιστικά:
-Να επιστραφούν τώρα τα χρήματα στις Σχολικές Επιτροπές
– Έκτακτη κρατική επιχορήγηση των Σχολείων
-Πλήρη διαγραφή των χρεών των Σχολικών Επιτροπών προς τις ΔΕΚΟ
-Ούτε ένα ευρώ από τους γονείς για κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Σχολείων
-Να μην τολμήσει κανείς να αφήσει τα παιδιά μας να παγώσουν.»  

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ