Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Κάλεσμα από την Επιτροπή Πολιτών Μεταμόρφωσης υπερ του ΝΑΙ

Δημοσιεύθηκε

στις


H Επιτροπή Πολιτών Μεταμόρφωσης υπέρ του ΝΑΙ εξέδωσε το ακόλουθο κείμενο για το δημοψήφισμα της Κυριακής:
“Την Κυριακή, 5-7-2015, κρίνεται το μέλλον της χώρας και της κοινωνίας για πολλές δεκαετίες. Πεντέμισι μόλις μήνες από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καλούμαστε πάλι στις κάλπες, μέσα σε χαώδεις συνθήκες, σε ένα παράδοξο δημοψήφισμα, με ασαφή ερωτήματα και σκοπιμότητες, με απαράδεκτες μεθοδεύσεις και διαδικασίες. Είναι σίγουρο – και καμμία προπαγάνδα δεν μπορεί να το συγκαλύψει – ότι από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα εξαρτηθεί ο προσανατολισμός και η θέση της χώρας. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Θα μείνουμε στην Ευρώπη και το Δυτικό πολιτισμό ή θα πάμε προς Αφρική,  Λατινική Αμερική και  Ασία.  Το ερώτημα ναι ή όχι στα μέτρα είναι πλαστό, ψεύτικο και παραπλανητικό και κρύβει δόλιες σκοπιμότητες.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το αδιαπραγμάτευτο κεκτημένο, που κανείς δε δικαιούται να καταστρέψει, καταστρέφοντας ταυτόχρονα το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Η ταπείνωση μπροστά στις ουρές των ΑΤΜ δε συμβιβάζεται με την έννοια της «αξιοπρέπειας» με την οποία προσπαθούν να μας εξαπατήσουν. Η «εθνική υπερηφάνεια» που τάχα υπερασπίζονται, είναι αταίριαστη με τη χρεοκοπία, τη γελοιοποίηση και τον εξευτελισμό της χώρας στα μάτια της ανθρωπότητας. Η «μάχη» για μισθούς και συντάξεις αποδείχθηκε απάτη, που εξευτελίζει και εξοντώνει ηλικιωμένους, για να εισπράξουν 120 ευρώ.
Πολίτες της Μεταμόρφωσης,
Η τερατογένεση  που ξεπήδησε από τις κάλπες της 25-01-2015, πρέπει να ηττηθεί στις κάλπες της 25-7-2015. Η συμμαχία της μηδενιστικής «αριστεράς του τίποτα» , της ψεκασμένης ακροδεξιάς και του νεοναζισμού, προετοιμάζει ένα ζοφερό μέλλον, που δεν πρέπει να το ζήσουμε.
Μοναδική άμυνα και ελπίδα οι κάλπες της 5ης Ιουλίου. Μεθοδεύτηκαν για να εξουδετερώσουν κάθε πολιτικό εμπόδιο και να εφαρμόσουν το ζοφερό σχέδιο επιβολής ολοκληρωτισμού και εξαθλίωσης, με μόνους ωφελημένους τους μαυραγορίτες της δραχμής.
Τώρα που η απάτη και τα σκοτεινά σχέδια αποκαλύφτηκαν και η εξαθλίωση άρχισε μπροστά στα ΑΤΜ, μπορεί και πρέπει να τους ρίξουμε εμείς στο λάκκο που έσκαψαν αυτούς που τον έσκαψαν για να μας χώσουν.
Ο τρόπος είναι απλός: Την Κυριακή όλοι στις κάλπες. Με σύνεση, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Για να  πούμε το μεγάλο «Ναι στην Ελλάδα, Ναι στην Ευρώπη».
Aυτό είναι το χρέος μας στο εαυτό μας, τα παιδιά μας, την κοινωνία, τη χώρα και την ιστορία μας.
«ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ