Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

“Η Ελλάδα των γηπέδων και των αστέγων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμαρχος  Ηρ. Γκότσης, ζήτησε και πήρε, όπως είπε, έγκριση για κατασκευή του γηπέδου του Ικάρου των 800 περίπου θέσεων, σήμερα,  σε 2500 θέσεις,  με χρήματα του ΕΣΠΑ («…κι αν δεν φτάσουν, θα δανειστούμε…» είπε). Αυτή είναι πολιτική!

Η «σωστή» διαχείριση των χρημάτων του ΕΣΠΑ, εν μέσω λιτότητας και φτώχειας του Ελληνικού λαού σε αγαθά πρώτης ανάγκης ή σ’ αυτά που προάγουν τον πολιτισμό! Τα γήπεδα…
Απ’ τη μια η «κοινωνική πολιτική» (=ελεημοσύνη) των δημάρχων κι απ’ την άλλη εκατομμύρια ευρώ  για γήπεδα. (Ο παραλογισμός του καπιταλισμού διάβρωσε και την αριστερά).
Το παλιό σλόγκαν «άρτον (ελεημοσύνη) και θεάματα» πάντα επίκαιρο. Η στασιμότητα του έθνους μας εμφανέστατη.
Όπως, επίσης, πήρε έγκριση και για πάρκινγκ στη Ν. Ιωνία, άλλο από αυτό που θα φτιάξει δίπλα στο γήπεδο για τις 2500 θέσεις. «…Για να τονωθεί η αγοραστική δύναμη …» είπε.  (Τα μισά μαγαζιά έχουν ήδη κλείσει και πολλοί καταθέτουν πινακίδες. Λόγω έλλειψης πάρκινγκ δεν ψωνίζουμε!)  Πάντα υπάρχει ένα επιχείρημα κι αν δεν έχουμε, εφευρίσκουμε. Αυτό θα γίνει με δάνειο  8.800.000 ευρώ και αποπληρωμή του 70% σε 5 χρόνια. Θα μας παίρνουν τη σύνταξη και θα τρώμε απ’ το κοινωνικό παντοπωλείο… Πάντως νηστικοί δεν θα μείνουμε.
Στην μαρμάρινη επιγραφή για τα δυο έργα θα αναγράφεται «επί Ηρακλή Γκότση».  Παρακαλώ να προστεθεί «στην εποχή της  λιτότητας». Το όνομά του θα μείνει στην ιστορία σαν ο πιο ικανός δήμαρχος στην οικονομική διαχείριση… σε δίσεκτα έτη.

Κορίννα Καρκανίδου
Κάτοικος Ν. Ιωνίας

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ