Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Επιστολή του Φώτη Αλεξόπουλου στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις


O Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Φώτης Αλεξόπουλος, έστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, αναφέροντας τα εξής: “κ. Δήμαρχε
Σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση μας για την απόφαση της Δημοτικής αρχής του Δήμου  Αγίας Παρασκευής να μην καλέσει εκπρόσωπους του Ινστιτούτου Καταναλωτών Βόρειου Τομέα Αττικής με έδρα την Αγία Παρασκευή ώστε να τοποθετηθούν στην ημερίδα- συζήτηση  που διοργανώνει ο Δήμος για την στήριξη της τοπικής αγοράς ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών την 7/12/2015.   
Θεωρούσαμε ακούγοντας τις προεκλογικές σας ομιλίες ότι τα κινήματα πολιτών θα ενισχυθούν και θα έχουν θεσμικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά δυστυχώς, από την πρώτη ημέρα ανάληψης της Διακυβέρνησης του Δήμου από την δημοτική σας παράταξη τα κινήματα πολιτών τα αφήσατε στο περιθώριο.
Αποκορύφωμα αποτελεί το γεγονός  της   « απουσία μας « από την συζήτηση της 7ης Δεκεμβρίου για την στήριξη της τοπικής αγοράς από τους ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ …..που βγάζει «μάτι».
Τέλος, κ. Δήμαρχε , εμείς  ως ενεργοί πολίτες με τον όρο καταναλωτές μπορεί να μην συμμετέχουμε στην συζήτηση για την στήριξη της τοπικής οικονομίας  αλλά καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν την Πόλη μας και αυτές τις γιορτές .
Με εκτίμηση
Για το ΙΝ.ΚΑ Αγίας Παρασκευής
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής “.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ