Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εθνική Οδό – «Λαμπάδιασε» ΚΤΕΛ [Βίντεο, εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού και η ψυχραιμία των επιβαινόντων ήταν η αιτία που αποφεύχθηκε η τραγωδία στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όταν στο ύψος του Μαρτίνου, στη Φθιώτιδα, λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης «λαμπάδιασε» εν κινήσει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω μηχανικής βλάβηςΟ οδηγός αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα τη φωτιά, ακινητοποίησε το όχημα και άνοιξε τις πόρτες.

Και τα 48 άτομα που επέβαιναν αντέδρασαν επίσης γρήγορα και βγήκαν τρέχοντας από την καμπίνα εκκενώνοντάς τη σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά όπως και σχεδόν όλες οι αποσκευές, σύμφωνα με όσα αναφέρει το tvstar.gr, αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Δώδεκα πυροσβέστες με έξι οχήματα που έσπευσαν στο σημείο επιχειρούσαν για τουλάχιστον μία ώρα για να σβήσουν τη φωτιά, ενώ οι επιβάτες περίμεναν μέσα στη βροχή για πολλή ώρα άλλο λεωφορείο των ΚΤΕΛ προκειμένου να επιβιβαστούν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ