Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θρίλερ στην Κρήτη: 45 χρονος βρέθηκε κρεμασμένος κοντά σε μοναστήρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Το απόγευμα της Πέμπτης, φεύγοντας από την Ιερά Μονή Κουδουμά στο Ηράκλειο Κρήτης ο μοναχός και ένας επισκέπτης του μοναστηριού αντίκρισαν έναν άνδρα κρεμασμένο. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και κινητοποιήθηκαν η ΕΛΑΣ, η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 45 χρόνων, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο 45χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου, πολύ συχνά επισκεπτόταν τα προηγούμενα χρόνια τη Μονή Κουδουμά όπου και φιλοξενούνταν προσωρινά.

Όπως αναφέρει τοπικό μέσο ο προαναφερθείς επισκέφθηκε και πάλι το μοναστήρι την επομένη της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο λίγο μετά την άφιξή του έφυγε από τη Μονή και ενώ οι μοναχοί περίμεναν την επιστροφή του και τον αναζητούσαν εκείνος δεν εμφανιζόταν.

Τα μέλη της μοναστικής κοινότητας καθώς οι μέρες περνούσαν χωρίς να έχουν νέα του άρχισαν να ανησυχούν για την τύχη του, ενημερώνοντας τις αρχές. Μάλιστα, η αναζήτησή του επίσημα ξεκίνησε την Τετάρτη. Εκτιμάται πως ο 45χρονος αυτοκτόνησε την ίδια ημέρα που επισκέφθηκε για λίγα λεπτά το μοναστήρι.

Η σορός του άνδρα που έβαλε τέλος στην ζωή του εντοπίστηκε κοντά στο μοναστήρι, ανάμεσα στην Ιερά Μονή και τη σπηλιά του Αγίου Αντωνίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ