Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια οι γονείς και οι δύο φίλοι του που τραυματίστηκαν – Το τραύμα που «προδίδει» τον 22χρονο ως δολοφόνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως στην τραγική υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους συλληφθέντες, ένας 22χρονος Αλβανός είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη και οι αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που κρατούσε, το οποίο «του γλίστρησε» στην προσπάθεια να τραυματίσει τον 19χρονο.

Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει πώς τραυματίστηκε στους αστυνομικούς, αλλά η εικόνα που έχουν δείχνει ότι έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι με το οποίο χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ