Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δολοφονία Άλκη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από Κούγια – Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ΠΑΟΚ – Άρης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δύο φίλοι του που ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ και οι οποίοι τραυματίστηκαν. Μαζί τους και δικηγόρος τους, Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε σε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Σαββίδης, αμέσως μετά την ήττα του δικεφάλου από τον Άρη, στην Τούμπα.

«Οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό.

Οι γονείς μου έδωσαν εντολή να το κάνω, με την ελπίδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μου ζήτησαν να σας δημοσιοποιήσω αυτή τη φωτογραφία» είπε ο κύριος Κούγιας, που εκείνη την ώρα σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους, για να την καταγράψουν.

«Αυτή φωτογραφία παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει.» Η φωτογραφία που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα ξύλινο τραπέζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ