Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Α. Γεωργιάδης: “Άνοιγμα των γυμναστηρίων για όλους στις 31 Μαΐου”

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το άνοιγμα των γυμναστηρίων μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, τα γυμναστήρια θα ανοίξουν για όλους στις 31 Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι επειδή έχουν μείνει πολύ καιρό κλειστά πρέπει να στηριχθούν οικονομικά.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η πλατφόρμα των επιδοτήσεων για όλα τα γυμναστήρια και όλους τους παιδότοπους θα ανοίξει 28 με 30 Μαΐου. Υπογράμμισε μάλιστα πως δεν θα υπάρχουν κριτήρια μείωσης τζίρου για να δοθεί η επιδότηση καθώς όλες αυτές οι επιχειρήσεις έχουν μείωση τζίρου μεγαλύτερη από 30%.

Δείτε επίσης: Πιστοποιητικό εμβολιασμού: 9 ερωτήσεις και απαντήσεις για την έκδοσή του

Σκέψεις για πάνω από 100 άτομα σε γάμους – δεξιώσεις

Όσον αφορά στο όριο των 100 ατόμων για γάμους και δεξιώσεις ο υπουργός τόνισε πως κατά τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο. Όπως τόνισε, με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή ένα κατάστημα εστίασης μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και περισσότερους από 100 πελάτες. Επομένως, κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και σε αυτές τις δεξιώσεις που πραγματοποιούνται σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους. «Θα αιτηθούμε στην επιτροπή να αρθεί αυτό το μέτρο», σημείωσε ο υπουργός.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ