Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Ανατριχίλα» από τις δηλώσεις Καπραβέλου: «Εκατόμβη νεκρών μέχρι τα Χριστούγεννα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου (6/11) ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, όπου ανέφερε πως μετά τις 20 Νοεμβρίου η κατάσταση με τον κορωνοϊό θα γίνει ανεξέλεγκτη, τονίζοντας πως το σύστημα υγείας δέχεται τεράστια πίεση.

«Στην τελευταία εφημερία του Παπανικολάου πριν δύο μέρες κάναμε 46 εισαγωγές σε βαριά κατάσταση και 90 από τα άλλα νοσήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για δραματική νύχτα καθώς χάθηκαν δύο ασθενείς και αμέσως μπήκαν άλλοι δύο στη ΜΕΘ.

«Εκατόμβη νεκρών μέχρι τα Χριστούγεννα – Εμβολιαστείτε»

«Μετά τις 20 Νοεμβρίου η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη. Το κύμα αυτό είναι πιο καταστροφικό. Το στέλεχος είναι υπερμεταδοτικό», ανέφερε προβλέποντας ότι με αυτά τα στοιχεία και τον ρυθμό μετάδοσης μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε εκατόμβη νεκρών.

Παράλληλα έκανε έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί κάνοντας γνωστό πως στην ΜΕΘ που είναι διευθυντής υπάρχουν 12 κλίνες, που είναι κατειλημμένες και οι ασθενείς είναι όλοι ανεβολίαστοι.

«Στο τρίμηνο νοσήλευσα 52 ασθενείς. Οι 3 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή μόλις 6%. Αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο Παπανικολάου έχει 100% πληρότητα στις ΜΕΘ Covid»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ