Ελάτε στην παρέα μας

Εθνικές Εκλογές 2015

Μπροστά στην κάλπη και οι Δήμαρχοι

Δημοσιεύθηκε

στις


Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μαζί με τους συμπολίτες τους και οι Δήμαρχοι των δήμων της Αθήνας και του Πειραιά. Ο Χ-τύπος έμαθε και σας παρουσιάζει που θα ψηφίσουν οι πρώτοι πολίτες των δήμων την Κυριακή. Ειδικότερα:

Γιώργος Πατούλης
Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης θα ψηφίσει στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου  (Αυτ. Ηρακλείου & Ύδρας).

Δημήτρης Μπίρμπας
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, κ. Δημήτρης Μπίρμπας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Σίμος Ρούσσος
Στο 675ο Εκλογικό Τμήμα στο 1ο Λύκειο Χαλανδρίου (Διονύσου και Καλισπέρη) θα ψηφίσει ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Σίμος Ρούσσος.

Γιώργος Θωμάκος
Το εκλογικό κέντρο όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος είναι το 271 στο 2ο Γυμνάσιο -Λύκειο Κηφισιάς.

Μιλτιάδης Καρπέτας
Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, θα ασκήσει  το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο εκλογικό διαμέρισμα με κωδικό 1600, στο 6ο Δημοτικό σχολείο που εδρεύει στην δό Πάρνηθος.

Ηρακλής Γκότσης
Ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 11ο-15ο Δημ. Σχολείο στη Πλατ. Τσαλδάρη.

Ηλίας Αποστολόπουλος
O Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ότι θα ψηφίσει στο Ελογικό Τμήμα  497 – 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα Χολαργού – στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού (Αετιδέων 48 – 50).

Δημήτρης Στεργίου
Ο Δήμαρχος Πεντέλης, κ. Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 576ο εκλογικό Τμήμα  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης.

Ανδρέας Κονδύλης
Ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Λύκειο Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου).

Ξένος Μανιατογιάννης
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης θα ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα 161 στο 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων (Ταϋγέτου και Ξάνθης).

Γιώργος Μαρκόπουλος
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 25 Ιανουαρίου στο 6ο Γυμνάσιο, κοντά στην Αγ. Ειρήνη, στο Δήμο Γαλατσίου.

Γιάννης Σταθόπουλος
Στο 34ο Εκλογικό τμήμα στο 4ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Ζ. Παπαντωνίου 13) θα ασκήσει το εκλογικό του καθήκον ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Μαρία Ανδρούτσου
Η Δήμαρχος, κα Μαρία Ανδρούτσου θα ψηφίσει την Κυριακή στο εκλογικό τμήμα 1767, δηλαδή το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό), οδός Παπάγου & Καλλιθέας.

Τάσος Μαυρίδης
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Τάσος Μαυρίδης  θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης (στην οδό Βρυούλων).

Νίκος Μπάμπαλος
O Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 232 εκλογικό τμήμα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο στις 11:00 π.μ.

Γρηγόρης Κατωπόδης
ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο  7ο Δημοτικό Σχολείο (Σωκίων  38), στο 1366 Εκλογικό Τμήμα, στο εκλογικό διαμέρισμα Άγιος Δημήτριος.

Ηλίας Σταμέλος
Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1692ο Εκλογίκο Τμήμα, στο 2ο Λύκειο Καισαριανής στην οδό Ηρ. Κωνσταντοπούλου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ