Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

“Παραμένω ενεργός ιδεολογικά και πολιτικά”

Δημοσιεύθηκε

στις


Mετά από πολλά χρόνια δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στη Β’Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος με δήλωση του ξεκαθαρίζει πως δεν αποχωρεί από την πολιτική ζωή της χώρας:
“Προέρχομαι ως γνωστόν, από την τελευταία, ίσως, των μεταπολεμικών γενεών για τις οποίες η ενασχόληση με τα κοινά, η πολιτική ήταν βιωματική υπόθεση ιδεών και αξιών, για τις οποίες διακινδύνευε κανείς, συχνά, και τη ζωή του. Δεν ήταν καριέρα, ούτε ευκαιρία πλουτισμού ή κοινωνικής ανέλιξης, όπως νομίζουν πολλοί στην παρακμιακή εποχή μας. Η δήλωσή μου παρερμηνεύτηκε προφανώς και εμφανίστηκε σε ορισμένα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, με τίτλους όπως «αποχωρεί», ή «εγκαταλείπει», ή «τέλος η πολιτική για τον Απόστολο Κακλαμάνη». Όμως τίποτε από αυτά δε δικαιολογεί, νομίζω, η δήλωση – έκκληση ενότητας της παράταξής μας, με την οποία ζήτησα «ν’ αποφευχθούν απαξιωτικές, άδικες και διχαστικές βολές ανάμεσα σε όσους ταχθούν είτε με το ΠΑΣΟΚ υπό τον Ε. Βενιζέλο, είτε με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών υπό τον Γ. Παπανδρέου και να αγωνιστούμε για τη διεύρυνση της κοινωνικής μας βάσης,  επαναφέροντας σ’ αυτή όσους παρέσυρε στη Δεξιά ή την «Αριστερά» η δημαγωγία και οι συκοφαντίες των αντιπάλων μας».
Κατέληξα στη δήλωσή μου σαφώς και επί λέξη: Σε αυτή τη γραμμή εμμένοντας… δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι ενεργός ιδεολογικά και πολιτικά και για να την υπηρετήσω πιο αποτελεσματικά, δε θα συμμετάσχω ειδικώς σε αυτές τις εκλογές και προσβλέπω στη συνάντηση όλων μας και πιο πολλών από την επομένη στους κοινούς αγώνες που οφείλουμε να δώσουμε μαζί για την πατρίδα και το λαό μας”.    

Διαβάστε για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ:

Μάχη στην “αρένα” της Β’Αθηνών

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ