Ελάτε στην παρέα μας

Εθνικές Εκλογές 2015

Μήνυμα Μιχελάκη στους πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις


Το παρών  στις εκλογές της Κυριακής με όλες του τις δυνάμεις δίνει ο υποψήφιος Βουλευτής στη Β’Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννης Μιχελάκης που ζητάει τη στήριξή των ψηφοφόρων στην καλπη της Κυριακής με το ακόλουθο μήνυμα:
“Αγαπητή φίλη / φίλε
Κατάγομαι από τα Χανιά της Κρήτης, γεννήθηκα στην Κάλυμνο, όπου υπηρετούσε ο πατέρας μου ως χωροφύλακας. Μεγάλωσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, φοίτησα στο δημόσιο σχολείο της γειτονιάς μου και σήμερα ζω με την οικογένειά μου στο Μοσχάτο.
Ξεκίνησα να δουλεύω από τα 19 μου χρόνια ως δημοσιογράφος παράλληλα με τις σπουδές μου και εργάστηκα σε επιτελικές θέσεις εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Μετά από 32 χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, ο Αντώνης Σαμαράς το 2011 μου εμπιστεύθηκε την τιμητική θέση του εκπροσώπου της ΝΔ, την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.
Στις εκλογές του 2012 εκλέχτηκα βουλευτής της ΝΔ. Τον Ιανουάριο του 2013 ανέλαβα Πρόεδρος στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβα Υπουργός Εσωτερικών. Ως Υπουργός Εσωτερικών προέταξα τη ρύθμιση των οφειλών ιδιωτών και επιχειρήσεων προς τους δήμους σε έως και 100 δόσεις, τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, τη λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, την πετυχημένη προσπάθεια να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών, το να βρεθώ δίπλα στους πολίτες που δοκιμάστηκαν από φυσικές καταστροφές και τη διενέργεια με απόλυτη επιτυχία τριπλών εκλογών με το μικρότερο κόστος.
Ένας από εσάς κοντά σε εσάς.

Γιάννης Μιχελάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ