Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Αυτοί εκλέγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Κατά μια έδρα αυξάνει τις έδρες του στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο συνδυασμός “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” που εκλέγει 25 Συμβούλους έναντι 24 που είχε σήμερα λόγω του γεγονότος ότι στις προηγούμενες εκλογές είχε έρθει στη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο (πρώτος τότε ήταν ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου κ. Χαραλάμπους).
Σύμφωνα λοιπόν με τα ανεπίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας, πρώτος σε σταυρούς έρχεται ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Φώτης Τσομπάνογλου και ακολουθούν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Όλγα Κατημερτζή, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Βανδώρος και ο κ. Παναγιώτης Συμεωνίδης. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο πρώην Αντιδήμαρχος (με τη Δημοτική Αρχή Χαραλάμπους), κ. Νίκος Μπράτιμος και αμέσως μετά άλλες δύο μεταγραφές:  ο κ. Κώστας Εξαδάκτυλος  (από το συνδυασμό του κ. Νίκου Κουκουλάρη) και ο κ. Βασίλης Καλογερόπουλος (πρώην Αντιδήμαρχος και από το συνδυασμό Χαραλάμπους και αυτός).

Στις επόμενες εκλόγιμες θέσεις βρίσκουμε τους κ.κ. Αντώνη Καρβουνιάρη, Όλγα Ακιανίδου, Σάκη Χατζηκωνσταντίνου, Ξενοφών Κυριακόπουλο, Γιάννη Κολμανιώτη, Χρήστο Κανλή, Φίλιππα Αθυμαρίτου, Χρήστο Αναμουρλόγλου, Πηγή Ατταλίδου, Γιώργο Καρυπίδη, Τάκη Κωστάκη, Πρόδρομο Αβακουμίδη, Χρήστο Χατζηϊωάννου, Αιμιλία Κωνσταντινίδου, Σπύρο Αμανατίδη, Ηλία Γκαραβέλα, Αντώνιο Βουδούρη και Κωνσταντίνο Φιλιππίδη.

Ποιοι εκλέγονται από τη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”
Ο συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”  εκλέγει, πέραν του επικεφαλής κ. Παναγιώτη Μανούρη, άλλους έξι συμβούλους. Τρεις νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται και στο επόμενο Συμβούλιο ευρισκόμενοι στις τρεις πρώτες θέσεις: o κ. Γιάννης Λαζαρίδης, o κ. Μιλτιάδης Καναβός και ο κ. Κώστας Κουλούρης. Στην τέταρτη εκλόγιμη θέση βρίσκεται ο κ. Μάκης Παπαμαργαρίτης και στις δύο επόμενες ο πρώην Σύμβουλος κ. Χρήστος Βλάχος και η κα Ισμήνη Ναυπλιώτη.

Οι Σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων
Αναφορικά με τους υπόλοιπους συνδυασμούς η “Δύναμη Προοπτικής” καταλαμβάνει 3 έδρες και εκλέγει την επικεφαλής κα Δέσποινα Θωμαΐδου τον νυν Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Βλασσά και την κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου.
Και η “Λαϊκή Συσπείρωση” θα εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο με τρεις Συμβούλους: τον επικεφαλής, κ. Παναγιώτη Τσουκαλά την πρώτη σε σταυρούς κα Σταυρούλα Μαλαγάρη και τον κ. Βασίλη Πατσάκο. Για την “Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία’ θα καθίσουν στα έδρανα ο επικεφαλής κ. Γιώργος Τσοπανίδης και ο κ. Άρης Χατζησαββίδης. Tέλος έδρα κερδίζει και η “Εκτός Σχεδίου” με την επικεφαλής της κα Αγγελική Βάσιλα να βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Επανεκλογή του Ηρακλή Γκότση στη Νέα Ιωνία

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ