Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ο Γιώργος Αράπογλου διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιβεβαιώθηκε οι πληροφορίες μας που ήθελαν τον κ. Γιώργο Αράπογλου να είναι υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, καθώς εξελέγη ομόφωνα επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας” σε πρόσφατη σύσκεψή της.
Της σύσκεψης προήδρευσε ο κ. Ελευθέριος Πλάτανος, Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, το οποίο μάλιστα συνεδρίαζε εκείνη την ώρα.
Τους παρόντες καλωσόρισε ο κ. Γ. Κουτρούλης και η κα Ανδριανή Οικονόμου έκανε την αρχική εισήγηση και πρότεινε:
– την εκλογή του κ. Γιώργου Αράπογλου ως επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας” και
– την σταδιακή μετεξέλιξη της σε Δημοτική Παράταξη.
Αμέσως μετά, το λόγο ζήτησαν και έλαβαν ο κ. Δημήτρης Κωνσταντάτος, ο κ. Δημήτρης Κανταρέλης, ο κ. Γιάννης Κανάκης, ο κ. Φώτης Νικολόπουλος και η κα Εύη Γιαννακοπούλου, οι οποίοι, στις σύντομες τοποθετήσεις τους, συμφώνησαν με την πρόταση για τον επικεφαλής, αλλά και με την υπόλοιπη εισήγηση.
Ο προεδρεύων της συνεδρίασης, κ. Πλάτανος, αφού ρώτησε αν υπάρχει άλλη εισήγηση, πρόταση ή υποψηφιότητα, έθεσε την πρόταση σε ψηφοφορία. Εγκρίθηκε ομόφωνα (κανένα “κατά”, “λευκό” ή “αποχή”).
Ο κ. Γιώργος Αράπογλου, στη σύντομη τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την τιμητική προς το πρόσωπό του πρόταση και απόφασή τους. Περιέγραψε επίσης τις σκέψεις και τις προθέσεις του για το άμεσο μέλλον. Τέλος, τέθηκαν και οργανωτικά θέματα.
Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, οι περισσότεροι παρέμειναν αρκετή ώρα στην αίθουσα, συζητώντας σε “πηγαδάκια” για αυτό που έγινε αλλά και γενικότερα για το προεκλογικό σκηνικό που έχει στηθεί στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ