Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ο Ανδρέας Καφετζής στηρίζει τον Παναγιώτη Μανούρη

Δημοσιεύθηκε

στις


Την υποστήριξη του στην παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μανούρη εκφράζει με δηλωσή του ο πρώην Δήμαρχος  της Νέας Ιωνίας κ. Ανδρέας Καφετζής. O κ. Καφετζής θήτευσε ως Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας στο τέλος της Δημοτικής Αρχής Περτσεμλίδη αντικαθιστώντας τον τότε Δήμαρχο Γιώργο Περτσεμλίδη.
Η δήλωση του κ. Καφετζή έχει ως εξής:
“Φίλες και Φίλοι
Στις δημοτικές εκλογές του 2014 καλούμαστε να επιλέξουμε  νέα δημοτική αρχή για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην τοπική μας κοινωνία. Για εμάς που γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, το μοναδικό κριτήριο για να προχωρήσουμε στην επιλογή αυτή δεν μπορεί παρά να είναι το συμφέρον της Νέας Ιωνίας και των κατοίκων της. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξουμε ως νέους δημοτικούς άρχοντες, με βάση την υπευθυνότητα που πρέπει να μας χαρακτηρίζει, αυτούς που:
–  Δεν παραπλανούν τους πολίτες μοιράζοντας ψεύτικές υποσχέσεις
– Λένε αλήθειες προτάσσοντας πάντα το κοινό συμφέρον
– Δεν διστάζουν να τα βάλουν με τον ανεύθυνο λαϊκισμό απ’ όπου και αν προέρχεται
– δεν μένουν μόνο στις στείρες καταγγελίες
– Διαθέτουν συγκεκριμένες εφικτές, κοστολογημένες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της Νέας Ιωνίας και προτείνουν ρεαλιστικούς τρόπους χρηματοδότησής τους.
Στα κριτήρια αυτά της υπευθυνότητας και αποτελεσματικότητας πιστεύουμε ότι ανταποκρίνεται ο συνδυασμός “Δημιουργία-Αλληλεγγύη” με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Μανούρη. Ο συνδυασμός αυτός απαρτίζεται από προσωπικότητες που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, που τους ενώνει το αίσθημα ευθύνης, η σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων, η ολοκληρωμένη-τεχνοκρατική-επεξεργασία των προτεινόμενων λύσεων, η γνώση και η επιθυμία να βελτιώσουν την πόλη μας.
Ο συνδυασμός του κ. Μανούρη έχει διακηρύξει επανειλημμένα τον υπερκομματικό χαρακτήρα του  λέγοντας το αυτονόητο: Ότι δηλαδή οι παρούσες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες επιβάλλουν τη σύμπραξη και όχι το διαχωρισμό των πολιτικών δυνάμεων.
Με βάση τα παραπάνω σας καλώ
– Να υπερψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 το συνδυασμό Δημιουργία Αλληλεγγύη” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μανούρη”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ