Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Απολογισμός και ανακοίνωση υποψηφιότητας

Δημοσιεύθηκε

στις


Μέσω επιστολής που είχε αποδέκτες τους κατοίκους του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, η Δήμαρχος της πόλης, κα Έφη Γαϊτανά – Αποστολάκη, ανακοίνωσε κι επίσημα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια για τον δημαρχιακό θώκο.
Στο κείμενό της αυτό η Δήμαρχος πραγματοποιεί και ένα συνοπτικό απολογισμό της τριετούς διοίκησής της.
Ξεχωρίζουμε από τα όσα ανέφερε στην επιστολή της για το έργο που έκανε τα εξής: «Με την πολύτιμη βοήθεια των εργαζομένων του δήμου:
Διασφαλίσαμε την απρόσκοπτη λειτουργία των 5 παιδικών σταθμών του δήμου και αποτελούμε ίσως το μοναδικό δήμο που λειτουργούμε τους παιδικούς σταθμούς χωρίς τροφεία.
Μειώσαμε τα τέλη καθαριότητας κατά 25% και τα τέλη νεκροταφείου έως και 48% διότι πιστεύουμε ότι ο δήμος πρέπει να λειτουργεί ως “ασπίδα” για όλους τους πολίτες και τα νοικοκυριά που πλήττονται από τις φορολογικές επιβαρύνσεις της κεντρικής διοίκησης.
Διατηρήσαμε όλες τις κοινωνικές δομές, όπως τα ΚΑΠΗ, τα προγράμματα του “Βοήθεια στο Σπίτι” και του ΚΗΦΗ.
Επεκτείναμε τη δομή του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” και στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δημιουργήσαμε τη δομή του “Κοινωνικού Συσσιτίου” στο χώρο του ΚΗΦΗ.
Με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις:
Καταφέραμε να είμαστε ένας από τους πρώτους 44 δήμους σε όλη την Ελλάδα που εξασφάλισε χρήματα από την Κρατική επιχορήγηση και αποπληρώσαμε όλους τους προμηθευτές και τις οφειλές παρελθόντων ετών.
Αξιοποιήσαμε την ακίνητη περιουσία του δήμου στεγάζοντας για πρώτη φορά όλες τις υπηρεσίες σε ιδιόκτητα κτίρια, μειώνοντας έτσι σε σημαντικό βαθμό τις υποχρεώσεις του δήμου σε ενοίκια.
Αποπληρώσαμε το 60% των δανείων του δήμου μας.
Αξιοποιήσαμε, παράλληλα, ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ) και εξασφαλίσαμε χρήματα χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά το δήμο, με τα οποία κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή:
1 νέος παιδικός σταθμός στη Νέα Χαλκηδόνα
1 νέος παιδικός σταθμός στη Νέα Φιλαδέλφεια
1 ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ομβρίων υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Είμαστε υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, γιατί πιστεύουμε ότι είναι έργο ανάπτυξης για το δήμο μας και εκφράζει απόλυτα την ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ.»

Γιατί συνεχίζει
Για την απόφασή της να επιχειρήσει να διατηρήσει την δημαρχία η κα Αποστολάκη τόνισε: «Αποφασίσαμε η παράταξη της “Νέας Προοπτικής” να συνεχίσει το έργο της και να τεθεί στην κρίση σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, συνεχίζοντας την προσπάθειά της δίχως συμβιβασμούς.
Ανεξάρτητη όπως ήταν πάντα σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της Γιώργου Αποστολάκη.     
Συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια μαζί με τους συνεργάτες μου, τα στελέχη της “Νέας Προοπτικής” και σας καλά όλους να συμμετέχετε ενεργά.
Απευθύνομαι σε εσάς τους πολίτες της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, ζητώντας και πάλι να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.
Σας θέλω όλους δίπλα μου. Γιατί εσείς είστε η ψυχή και η δύναμη της πόλης μας.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ