Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ανοιχτή πρόσκληση από την “Πόλη Προοπτικής”

Δημοσιεύθηκε

στις


Μια νέα δημοτική κίνηση με την ονομασία Πόλη Προοπτικής γεννήθηκε στο Δήμο Χαϊδαρίου και οι βασικού της συντελεστές απευθύνουν το ακόλουθο κάλεσμα στους πολίτες του Χαϊδαρίου:
“Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Η περίοδος που διανύουμε θεωρείται ως μία από τις κρισιμότερες όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η οικονομική κρίση έχει πλήξει καίρια την κοινωνική συνοχή και έχει οδηγήσει σε απόγνωση πολλούς συμπολίτες μας, ενώ οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες στην αυτοδιοίκηση δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα απ’ όσα κατόρθωσαν να επιλύσουν.

Και τα προβλήματα είναι πολλά. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Δεν παύουμε όμως κάποιοι να αγωνιζόμαστε για την επίλυσή τους. Σε λίγους μήνες από σήμερα καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη για το μέλλον του Χαϊδαρίου. Να αποφασίσουμε εάν θέλουμε την πόλη μας να ευημερεί. Να αφήσει πίσω τα σημερινά αδιέξοδα και μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας να κάνει ένα άλμα στο μέλλον.

Με αυτές τις απλές και ξεκάθαρες σκέψεις αποφασίσαμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί στη δημιουργία μίας Νέας Δημοτικής Κίνησης, που θα περιλαμβάνει όλες τις δυνάμεις που έχουν όραμα για το Χαϊδάρι, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Κίνηση ειλικρίνειας και εντιμότητας. Με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα διαφάνεια και αξιοκρατία.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη όχι για εμάς αλλά για τα παιδιά μας, τη νεολαία μας, την πόλη μας, που πρέπει και αξίζει να προχωρήσει στο μέλλον.

Καλούμε όσους έχουν τις ίδιες σκέψεις με εμάς,  όσους έχουν τους ίδιους προβληματισμούς με εμάς, όσους έχουν προθέσεις, το  ίδιο μεράκι και το κέφι για προσφορά , να συμπορευτούν μαζί μας στην προσπάθεια για μια Πόλη ¨Προοπτικής ¨ .

Το πρώτο βήμα πραγματοποιήθηκε.
Αποφασίσαμε από κοινού την Ίδρυση της Δημοτικής Κίνησης «Πόλη Προοπτικής».

Το ταξίδι ξεκίνησε.
Σας περιμένουμε να πορευτούμε μαζί.

Ελένη Καμπόλη
Ιωάννης Κέντρης
Φώτης Θεοδωρακόπουλος”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ