Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρεί αναγκαία την παρουσία του κόμματος του στη Βουλή

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ο ΛΑΟΣ αντανακλά την πατριωτική

φωνή της σύνεσης και της σωφροσύνης”

«Η παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή είναι απαραίτητη και καταλυτική. Είμαι άνθρωπος της σύνθεσης και της δημιουργίας. Ο ΛΑ.Ο.Σ  αντιπροσωπεύει και αντανακλά την πατριωτική φωνή της σύνεσης και της σωφροσύνης” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” στους Β. Λυριντζή και Δ. Οικονόμου.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως θα είναι “παρών” στην προσπάθεια του Προέδρου της Δημοκρατίας για να βρει ένα σχήμα αποτελεσματικό και λειτουργικό για τον τόπο. “Την προηγούμενη φορά, ήταν ο μόνος ο οποίος ήθελε πραγματικά να συσταθεί κυβέρνηση για τη χώρα. Οι υπόλοιποι επτά συμμετέχοντες, απλά μόνο σκέφτονταν και υπολόγιζαν το στενό κομματικό συμφέρον και τα ποσοστά τους. Προτίμησαν το κόμμα τους από την Ελλάδα». δήλωσε
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε τη θέση του πως μόνο εάν συμμαχήσει όλος ο Νότος ενωμένος σε ένα μέτωπο εναντίον των χωρών του Βορρά και απαιτήσει ουσιαστική αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, θα διαπραγματευτεί και θα συζητήσει πάλι η κα Μέρκελ: “Η ιδέα της κας Μέρκελ για μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων, με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Μας βλέπουν μόνο, απλά σαν καταναλωτές των βιομηχανικών τους προϊόντων. Πρέπει η χώρα μας να αρχίσει και πάλι να παράγει και να δημιουργεί και όχι να δανείζεται για να καταναλώνει. Γιατί να μην υπάρχει μια εθνική βιομηχανία παραγωγής των απαραίτητων γενόσημων φαρμάκων που χρησιμοποιεί το Σύστημα Υγείας; Γιατί να τα εισαγάγουμε από χώρες του τρίτου κόσμου; Γιατί  να μην είμαστε αυτάρκεις σε αυτόν τον στρατηγικό τομέα της κοινωνίας και οικονομίας μας;”
Συνεχίχζοντας ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ο “γεννήτορας και ο εγγυητής του πατριωτικού χώρου τον οποίο έχτισε και του έδωσε ευρωπαϊκή προοπτική ενώ κατήηγειλε πως προωθήθηκε και μεθοδεύτηκε η αποδόμηση του κόμματος
“Οι θέσεις, απόψεις και τοποθετήσεις του ΛΑ.Ο.Σ δημιούργησαν μεγάλους αντιπάλους. Η εμμονή μου για τη διεύρυνση της εξωτερικής μας πολιτικής και το άνοιγμα στη Ρωσία, με κατέστησε ανεπιθύμητο στην Αμερική. Χαίρομαι που η Κύπρος ακολούθησε το άνοιγμα αυτό” ήταν το σχόλιο του.
“Θεωρώ ότι προωθήθηκε και μεθοδεύτηκε η αποδόμηση του ΛΑ.Ο.Σ. Ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει την κυριαρχία και όχι ο ξένος παράγων. Εάν καταργήσουμε κάποια δελτία των οκτώ, θεωρώ ότι η συμπεριφορά του εκλογικού Σώματος θα είναι πολύ διαφορετική” δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ