Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Άρθρο του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Αστέριου Ροντούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ο ΛΑ.Ο.Σ. επωμίζεται

διπλή Εθνική Αποστολή»

Μετά τα πρόσφατα γρονθοκοπήματα επί γυναικών από τηλεοράσεως, οι μάσκες έχουν πέσει, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο εκείνων που ήθελαν να υποδυθούν τον ρόλο του πατριώτη, προκειμένου να κρύψουν την αμάθεια, την βαρβαρότητα και την παραφροσύνη τους.

Η αλήθεια άργησε να φανεί, αλλά τελικά έλαμψε και πάλι, όπως άλλωστε κάθε φορά συμβαίνει. Τα ίδια τα γεγονότα απέδειξαν περίτρανα ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι η αυθεντική έκφραση του πατριωτικού χώρου, ενός χώρου από τα σπλάχνα του οποίου το ελληνικό έθνος αναμένει σοβαρές προτάσεις και λύσεις στα πολλαπλά αδιέξοδα του παρόντος.
Με άλλα λόγια, ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει επωμισθεί το καθήκον να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια, την τιμή, την σοβαρότητα και την αυθεντικότητα του πατριωτικού κόσμου, απέναντι στην αμετροέπεια, την προκλητικότητα, την απανθρωπιά και την εξαλλοσύνη πολιτικών μορφωμάτων που γαλουχούν τα μέλη τους και τους εκπροσώπους τους στη βία και στη μισαλλοδοξία, προσπαθώντας έτσι να αποκρύψουν την κενότητα του πολιτικού τους λόγου.
Μάλιστα, το καθήκον αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, εάν σκεφτούμε ότι γνωστά «κέντρα» του εσωτερικού και του εξωτερικού, καιρό τώρα, προσπαθούν με περίτεχνες προπαγανδιστικές μεθόδους να στερεώσουν στο πολιτικό σκηνικό «κομματικές συμμορίες», με απώτερο στόχο να διαπομπευθεί και να χλευασθεί η πατριωτική αντίληψη των πραγμάτων. Θέλουν να απαξιώσουν στη συνείδηση των πολιτών κάθε γνήσια πατριωτική φωνή και γι’ αυτό χρειάζονται ένα «χρυσό δούρειο ίππο» ως μοχλό διεμβολισμού του ΛΑ.Ο.Σ., προκειμένου να ολοκληρώσουν τους εθνοκτόνους σχεδιασμούς που έχουν, άνευ ενοχλητικών προσκομμάτων.
Επιπροσθέτως, ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει επωμισθεί και μία δεύτερη εθνική αποστολή, ζωτικής, πράγματι, σημασίας. Πρέπει να διαφυλάξει την Πατρίδα από εξελίξεις ή μεθοδεύσεις που, νομοτελειακά, θα την οδηγήσουν σε προεμφυλιακές καταστάσεις, επιδεινώνοντας την οικονοική κρίση, συντρίβοντας την κοινωνική συνοχή και φαλκιδεύοντας κάθε προσπάθεια επικράτησης των εθνικών δικαίων σε κρίσιμες περιοχές του ελληνικού χώρου, από την Θράκη μέχρι την Κύπρο.
Όταν οι «κομματικές συμμορίες» προετοιμάζουν και εξασκούν τα μέλη τους για «μάχες στους δρόμους», τότε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και επαγρύπνηση, ενόψει εκρηκτικών κοινωνικών συνθηκών εμφυλιοπολεμικού τύπου, που οι προναφερθείσες συμμορίες δεν προφητεύουν, αλλά τουναντίον εργάζονται πυρετωδώς να δημιουργήσουν.
Πρέπει, λοιπόν, να γίνει αντιληπτό ότι ο ΛΑ.Ο.Σ., με την είσοδό του στη Βουλή, υποχρεούται να αποτρέψει, με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο, σχεδιασμούς που απειλούν την ύπαρξη της Ελλάδας και πλήττουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στον πατριωτικό πολιτικό χώρο.
Στη διττή αυτή εθνική αποστολή είναι βέβαιο ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα ανταποκριθεί με περισσή επάρκεια. Διαθέτει πειστικά πολιτικά επιχειρήματα και όχι γρονθοκοπήματα, έχει στις τάξεις του ανιδιοτελείς και νουνεχείς πατριώτες, ενώνει τους Έλληνες με την ιδεολογία του πατριωτικού παρεμβατισμού και ξέρει να αντιμάχεται αποτελεσματικά τις πρακτικές των εγκληματικών – τρομοκρατικών ομάδων που απεργάζονται για την Ελλάδα μία νέα μικρασιατική καταστροφή, λειτουργώντας ως «χρυσοί δούρειοι ίπποι» αλλότριων νεοταξικών κέντρων εξουσίας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ