Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε στους Βουλευτές των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Θα βγάλουμε τον ελληνικό

λαό από αυτό το δράμα”

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” στη Χαλκίδα μίλησε ο Πρόεδρος του κόμματος, κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος έθεσε το διακύβευμα ως εξής: “Θα κρατήσουμε την πατρίδα μας, την εθνική κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και τη λαϊκή εντολή όπως την περιγράφει το Σύνταγμα στο οποίο σήμερα ορκιστήκαμε όλοι. Θα διαφυλάσσεται από τον ελληνικό λαό.  Θα διαφυλάσσεται μέχρι και από το ακροτελεύτιο άκρο του Συντάγματος το οποίο προβλέπει ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.”

Tο πολιτικό μήνυμα  των εκλογών, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν απόλυτα σαφές:
“Ο ελληνικός λαός είπε όχι στην ξένη κατοχή , είπε όχι στο μνημόνιο, είπε όχι στις λύσεις τραπεζιτών τύπου Παπαδήμου. Ο ελληνικός λαός ψήφισε, με σύνεση και σωφροσύνη και ανέτρεψε τη μεταπολίτευση μετά το 1974. Παρά τα εκατομμύρια τα οποία διέθεσαν τα κόμματα του χθες. Παρά το παιχνίδι που έπαιξαν τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μας απέκλεισαν σχεδόν από παντού. Δεν υπήρχαμε καν στις ειδήσεις. Δεν υπήρχαν καν οι ανακοινώσεις μας , παρά τα πρωτοσέλιδα τα οποία δεν μας φιλοξένησαν παρά ελάχιστα, καταφέραμε και σπάσαμε το κατεστημένο και καταφέραμε να μπούμε στη Βουλή με πάνω από 10% της δύναμης του ελληνικού λαού”.

“Έπεσαν οι μάσκες”
Συνεχίζοντας εξαπέλυσε επίθεση τόσο σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ:  “Και ξεκινάμε σαν μια γροθιά, να δώσουμε τη μεγάλη μάχη.
Ποιά είναι τα νέα δεδομένα ;  Τα νέα δεδομένα είναι, ότι ουσιαστικά έχουν πέσει όλες οι μάσκες .
Αυτοί που δούλευαν τον ελληνικό λαό και εμφανιζόντουσαν ως  δήθεν αντιμνημονιακές δυνάμεις, έρχονται τώρα και αποκαλύπτονται πλήρως.
Από την μια μεριά έχουμε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι ένα μνημονιακό κόμμα.
Και εν προκειμένω θέλω να συστήσω σε όλους να δείτε με πολλή μεγάλη προσοχή τα πρακτικά της συζήτησης μέσα στην συζήτηση των Αρχηγών υπό την Προεδρία της Δημοκρατίας. Θα δείτε ξεκάθαρα ότι ομολογούν ότι είναι κόμμα του μνημονίου.
Έχουμε λοιπόν ένα ΠΑΣΟΚ που έχει καταρρεύσει, ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ένας Παπανδρέου Ανδρέας που έλεγε ότι « η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», οποίος δεν θα παραχωρούσε ποτέ την  εθνική κυριαρχία της χώρας.
Ένα ΠΑΣΟΚ που βγήκε με τον σύνθημα της εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας όταν ξεκίνησε και που τώρα μετετράπη σε ένα κίνημα το οποίο έχει γίνει ένα απόλυτο όργανο των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων.
Μια Νέα Δημοκρατία η οποία κατάφερε το απίθανο πράγμα από 30% της εκλογικής ήττας το 2009, να καταφέρει ο Αντώνης Σαμαράς να φτάσει στο 18%, ένα κόμμα το οποίο ποτέ δεν είχε πάρει αυτό το ποσοστό. Και μάλιστα αφού ουσιαστικά διέλυσε και έβαλε την ταφόπλακα σε ένα παραδοσιακό κόμμα που πολλοί εξ’ ημών ξεκινήσαμε από εκεί, έφτασε πλέον στην απόλυτη  εκτέλεση του κόμματος που έχτισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που μίλησε για την «Ευρώπη των Εθνών και των Λαών».
Έφτασε στο σημείο να κάνει προσκλητήριο σε όλες της μνημονιακές δυνάμεις.

Ό, τι παραμάζωμα είχε ψηφίσει είτε το πρώτο μνημόνιο είτε το δεύτερο μνημόνιο είτε και τα δύο, η ΝΔ τους κάλεσε να πάνε μαζί για να κάνουνε τι; Ένα ευρωπαϊκό λέει μέτωπο και να βάλουνε στον Ελληνικό λαό ένα ερώτημα  ευρώ ή δραχμή.
Τολμούν να βάλουν στον Ελληνικό λαό, στην συζήτηση την πολιτική τη λέξη δραχμή. Και το λέω αυτό γιατί, γιατί ενώ και στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν απειλές, τώρα πια απειλούν με πλήρη διάλυση την ελληνική εθνική οικονομία.
Δεν υπάρχει καμία διαδικασία στην Ευρωζώνη που μπορεί να οδηγήσει την χώρα στην δραχμή.
Αλλά σε κάθε περίπτωση τη δραχμή δεν θα την πάρουμε. Δεν θα πάμε πίσω στην δραχμή γιατί το ευρώ το πληρώνουνε οι Έλληνες πολίτες.  Και θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος:  Για να μπούμε στην διαδικασία της Ευρωζώνης πληρώσαμε με αίμα, με ιδρώτα με γη οι Έλληνες. Σε κάθε τι που καταναλώνει ο κάθε Έλληνας πολίτης, από το Φ.Π.Α το οποίο πληρώνει, το μεγαλύτερο μέρος πάει για να είμαστε στην ζώνη του ευρώ.
Το ευρώ δεν μας το χάρισε κανείς.
..Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν έπαψε πια να είναι ένα Ευρωπαϊκό κόμμα. Είναι ένα κόμμα που το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα συμφέροντα των Τραπεζών και των Τραπεζιτών.
Επίσης, μία καινούργια πολιτική δύναμη ανεδείχθη σ’ αυτές τις εκλογές, η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα κόμμα που πράγματι όταν ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία μιλούσε για καταγγελία του Μνημονίου.
Η καταγγελία βέβαια του Μνημονίου όταν άρχισε να φτάνει ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στην εξουσία, μετετράπη οβιδιακά και έγινε αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Τα ίδια δηλαδή ακριβώς τα οποία λένε και τα υπόλοιπα Μνημονιακά κόμματα το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία.
Και ερωτώ: Να αναδιαπραγματευτείς το Μνημόνιο με ποιον; Με εκείνον που σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό; Ποιο Μνημόνιο; Το Μνημόνιο το οποίο δεν εκτελέσανε; Το αντισυνταγματικό και άκυρο μνημόνιο το οποίο λέγανε μέχρι χθες;
Οι δυνάμεις λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες παρέδωσαν την αντιμνημονιακή ρητορική τους και την καταγγελία την μετέτρεψαν ουσιαστικά σε αναδιαπραγμάτευση θα πρέπει να ξέρουν ότι κύριους αντιπάλους δεν έχουν τα Συν – Μνημονιακά κόμματα αλλά έχουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Μη ξεχνάμε ότι πέρα της οικονομικής πολιτικής στην οποία έχουμε τεράστιες διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ , όπως η βαριά φορολογία την οποία άρχισαν πλέον να λένε διάφορες συνιστώσες. Να λένε και από ένα οικονομικό πρόγραμμα σε κάθε κανάλι…”.

Κλείνοντας ο κ. Καμμένος είπε πως οι Ανεξλαρτητοι Έλληνες αποτελούν “την εγγύηση και τη σταθερότητα στον τόπο”
“Το λέμε ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό. Εμείς θα κυβερνήσουμε την Ελλάδα για να φέρουμε σταθερότητα, να φέρουμε την ανάπτυξη, να φέρουμε την ασφάλεια. Πρέπει να μας εμπιστευθούν. Πρέπει να μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός” δήλωσε και κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να βγού ηστην κοινωνία και να πείσουν τους Έλληνες.
“Εμείς δεν πάμε να αποτελέσουμε μία δύναμη που ουσιαστικά θα παραμείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.  Αυτό που ζητάμε είναι να μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός που με ασφάλεια, με σκληρή δουλειά βέβαια, αλλά με εντιμότητα και με σημαία μόνο την Ελλάδα, θα βγάλουμε τον ελληνικό λαό από αυτό το δράμα.  Δεν είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Θέλει δουλειά. Αλλά θέλει και πίστη.
Όταν οι Έλληνες αποφασίσουμε, όταν αποφασίσουμε ότι θα απελευθερωθούμε, το έχουμε καταφέρει στην ιστορία μας εδώ και πάρα πολλές χιλιάδες χρόνια απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.  Και τώρα θα το κάνουμε” ήταν το μήνυμα του.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ