Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Συνέντευξη με τη Μιλένα Αποστολάκη, υποψήφια Βουλευτή Β’ Αθήνας ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

«Στις 6 Μαΐου κρίνεται αν η χώρα θα

παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά»

 

Την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαίου αλλά και τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ αναπτύσσει η υποψήφια Βουλευτής του κόμματος στη Β’ Αθηνών, κα Μιλένα Αποστολάκη, στην ακόλουθη συνέντευξή της στο www.xtypos.gr:

Γιατί οι επικείμενες εκλογές θεωρούνται καθοριστικές για τη μελλοντική πορεία της χώρας;  
Οι επικείμενες εκλογές είναι οι κρισιμότερες της μεταπολιτευτικής περιόδου. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι στις 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο ποιος πολιτικός σχηματισμός θα αναλάβει τα ηνία της χώρας αλλά αν η χώρα θα παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά ή θα ακολουθήσει μια άλλη πορεία με χαοτικό προορισμό. Είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση της χώρας, οι πολίτες να μην ψηφίσουν με γνώμονα την οργή και το θυμό αλλά να πάρουν την κρίσιμη απόφαση, για την κατεύθυνση που θέλουν να πάρει η χώρα, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Πιστεύετε ότι αν κανένα κόμμα δεν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία υπάρχουν δυνατότητες συμμαχιών και συγκυβέρνησης;

Στις εκλογές ο λαός αποφασίζει το είδος της κυβέρνησης που επιθυμεί να τον κυβερνήσει. Η χώρα αναμφίβολα χρειάζεται ευρείες κοινωνικές συναινέσεις που μπορούν να προκύψουν από συμμαχίες και συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων.  Η εμμονή του κ. Σαμαρά για αυτοδυναμία είναι ανεύθυνη και δεν συμβαδίζει με τη δραματική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις θα οδηγήσουν τη χώρα σε πολιτική αστάθεια και σε χάος. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε οι θυσίες και τα βάρη που επωμίστηκε ο ελληνικός λαός να πάνε χαμένα.  

Γιατί να εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες το ΠΑΣΟΚ;
Το ΠΑΣΟΚ έχει αναγνωρίσει τις ευθύνες του για τα λάθη και τις παραλείψεις του. Την ίδια στιγμή ορισμένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της χώρας, ορισμένες από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχουν συμβεί στον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες φέρουν τη σφραγίδα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει για την επομένη των εκλογών ένα συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας που διασφαλίζει την ευρωπαϊκή της προοπτική και στοχεύει στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού κράτους, στην ανάκτηση της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας και στην αποκατάσταση του κύρους της χώρας στο εξωτερικό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η χώρα δεν έχει ξεπεράσει τους κινδύνους και έχει δεσμευτεί απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους να υλοποιήσει συγκεκριμένους στόχους, οι οποίοι έχουν ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα. Υπό τις συνθήκες αυτές θα ήταν καταστροφικό να εισέλθουμε σε μια περίοδο πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις και παλινδρομήσεις και το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές, που είναι απαραίτητες για τη χώρα, ώστε να τηρήσει τη δέσμευσή του και να μην γίνουν άλλες οριζόντιες περικοπές. Η χώρα χρειάζεται κυβερνησιμότητα και όχι καταγγελτική αντιπολίτευση. Χρειάζεται πολιτικούς που ξέρουν να δίνουν μάχες με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα. Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ στις 6 Μαΐου, για να ανακτήσει η Ελλάδα την αυτοδυναμία της και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ