Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

“Ιστορική η σημασία αυτών των εκλογών”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ομιλία του Απόστολου

Κακλαμάνη στη Νέα Ερυθραία

Στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Ερυθραίας, μίλησε την Τετάρτη 18 Απριλίου, αρχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας., κ. Απόστολος Κακλαμάνης,

Ο κ. Κακλαμάνης έχει ήδη προγραμματίσει περιοδείες και ομιλίες σε όλους τους δήμους της Β’ Αθήνας και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου θα είναι νικηφόρο για το ΠΑΣΟΚ.
«Εμπιστεύομαι», είπε ο κ. Κακλαμάνης, «την ωριμότητα του ελληνικού λαού, γιατί, ξεπερνώντας καθένας τη δικαιολογημένη για τους πλείστους Έλληνες και Ελληνίδες πικρία ή και ανησυχία, συνειδητοποιεί ότι η σημασία αυτών των εκλογών θα είναι ιστορική και θα καθορίσει το μέλλον των σημερινών και των επόμενων γενεών, την εσωτερική συνοχή και την εξωτερική ασφάλεια της πατρίδας μας».
«Είναι φανερό», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στη Ν. Ερυθραία, «ποιους εξυπηρετεί μια ελεγχόμενη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού στην επόμενη Βουλή με “νέα” πρόσωπα και κόμματα από την άκρα Δεξιά μέχρι την άκρα Αριστερά, έστω κι αν οδηγείται έτσι η χώρα σε πολιτική αστάθεια και ακυβερνησία».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ