Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Χριστούγεννα 2021: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων θα μας μεταφέρει όλο τον Δεκέμβριο ο Δήμος του Αγίου Δημητρίου με ένα εντυπωσιακό εορταστικό πρόγραμμα που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος και ξεκινά από το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Πρόγραμμα

  • Σάββατο 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου : Μικροί και μεγάλοι θα μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα απολαύσουν όμορφες, ζεστές στιγμές στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη με παραστάσεις για μικρά παιδιά αλλά και μία «Αλλόκοτα γοητευτική» συναυλία για μεγάλα παιδιά! Το θέατρο θα πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου «Μίκης Θεοδωράκης».

  • Κυριακή 19 Δεκεμβρίου : Θα παρακολουθήσουμε την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, υπό τους μαγευτικούς, γιορτινούς ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής του δήμου! Ενώ ο αγαπημένος ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος έρχεται με άκρως εορταστική διάθεση σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει γνωστά τραγούδια του κλασικού λαϊκού ρεπερτορίου με πολλά από την δική του προσωπική δισκογραφία!

 

  • Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου: Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του <<Μίκη Θεοδωράκη >> θα γίνει με όλη την μεγαλοπρέπεια που τις αρμόζει στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Θα ακούσουμε το κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου, τη μικρή Χωρωδία και την χωρωδία των εφήβων συνοδεία της τάξης του Στέφανου Βρυνιώτη.

 

  • Τρίτη 21 Δεκεμβρίου : Θα δούμε την Χριστουγεννιάτικη παράσταση << Η επανάσταση των γλυκών και το μαγικό κάλεμα >> στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Θα αφήσουμε τον κ. Λουκουμάκη, τον Λιλιζούμ Ντίν και την Κυρία Έλλη να μας ταξιδέψουν στον παραμυθένιο μικρόκοσμο τους.

 

  • Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου : Θα απολαύσουμε μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη από τον πληκτροφόρο, αιοδό ΤΕΡΝΟΜΑΝ και τον τυμπανοκρούστη ΒΟΥΝΤΟΥ οι οποίοι παρουσιάζουν την νέα παράσταση των ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ με νέα τραγούδια, μελοποιήσεις από το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουυμ που μόλις κυκλοφόρησε.

 

  • 27,28&29 Δεκεμβρίου : Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση <<Πολύχρωμα στολίδια πάνω στα κλαδιά >> στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη με την ελπίδα να πιαστούν πάνω τους όλες μας οι ευχές και κάθε όνειρο μας με στόχο να πραγματοποιηθούν.

 

  • 30 Δεκεμβρίου : Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση << Ο Μολυβένιος στρατιώτης>> στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Μια παράσταση γεμάτη μαγευτικούς αυτοσχεδιασμούς, μουσική, χορό και τραγύδια που μας μεταφέρει σε ένα κλίμα ρομαντικό , ισσοροπώντας ανάμεσα στο κωμικό και στο αγωνιώδες .

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν πάντα με προσοχή σύμφωνα με τα ισχύοντα κατά την τρέχουσα περίοδο μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω Covid – 19.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ απαραίτητη θα είναι η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων στις εκδηλώσεις μέσω link που αναρτηθεί από τις 10 Δεκεμβρίου 2021 στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Γιορτών: https://dad.gr/wp-content/uploads/2021/12/xristoygenna_sthn_polh_2021_programma.pdf

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ