Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικες βόλτες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης – Δωρεάν «Cycladic Fridays» τον Δεκέμβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Mετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγενα, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί το κοινό σε τρία εορταστικά Cycladic Fridays, τις 3 πρώτες Παρασκευές του Δεκεμβρίου.

Στις 3, 10 & 17 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 οι επισκέπτες μπορούν να δουν την έκθεση «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά», να απολαύσουν δωρεάν τα μοναδικά ροφήματα της Symbeeosis στο Cycladic Café,  ή να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο στολισμένο Cycladic Shop.

Στο Cyladic Café, μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν το ελληνικό Βιολογικό Τσάι του Βουνού της Symbeeosis και ειδικότερα τις γεύσεις Τσάι του Βουνού και Τζίντζερ,Τσάι του Βουνού και Μέντα,Τσάι του Βουνού και Λεβάντα αλλά και το Βότανο Λουίζα.

Τα Cycladic Fridays πραγματοποιούνται με την ευγενική προσφορά της Symbeeosis και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές 7 και 14 Ιανουαρίου 2022.

H Symbeeosis είναι η νέα πρωτοποριακή εταιρεία στο χώρο των βιολογικών λειτουργικών τροφίμων και ροφημάτων υψηλής ποιότητας, με πρώτες ύλες από την Ελλάδα, από βιώσιμες και αναγεννητικές καλλιέργειες αλλά και βιολογική, αναγεννητική μελισσοκομία.

 

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ