Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Ωδείο ΦΟΡΜΙΓΞ και τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ωδείο ΦΟΡΜΙΓΞ σε συνεργασία με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ διοργανώνει μια κοινή εορταστική εκδήλωση με πολύ μουσική στο Θέατρο Κνωσσός την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 19:οο.
Θα συμμετάσχουν οι Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής και η Εκκλησιαστική Χορωδία «Άγιος Αλέξανδρος»,οι Πολυφωνικές Χορωδίες Fantasy Choir, Family Choir ( Ωδείου Φόρμιγξ) η Φιλαρμονία-Χριστόφορος Ιωάννου η Τετράφωνη χορωδία και Ορχήστρα του Ωδείου Φόρμιγξ καθώς και η ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου.
Ιδιαίτερη παρουσία η συμμετοχή του διακεκριμένου Πιανίστα κ.Γ.Πλατανίτη καθώς και οι μονωδιακές εκτελέσεις από τον Βαρύτονο Μ.Σαμψάκη και τις σοπράνο Αικ.Μελίτη και Στ.Τριναταφυλλοπούλου.
Τα χορωδιακά και ορχηστρικά σχήματα θα διευθύνουν οι κ.κ Ρεδιάδης-Τούμπας Ηλ.,Ευστ.Κάκος,Χ.Στεργιόπουλος Ρούμπας,Αικ.Μελίτη και η Ιφ.Ιωάννου.
Πολύ μουσική λοιπόν με αναφορά την Γέννηση του Χριστού μέσα από την παράδοση της Ορθόδοξης και Καθολικής Εκκλησίας καθώς και της λαϊκής ελληνικής Παράδοσης μέσα από ύμνους ,τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο που μας ξαναγυρνούν στην νιότη μας.
Προσκλήσεις διατίθενται από το Ωδείο Φόρμιγξ Κεφαλληνίας 75 & Αριστοτέλους τηλ.210 88 42 776

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ