Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση – αφιέρωμα στη γυναίκα – μητέρα και το παιδί από την «ΦΙΛΥΡΑ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η «ΦΙΛΥΡΑ» ανοίγει την αγκαλιά της και αφιερώνει το απόγευμα της 10ης Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 6μ.μ. στη γυναίκα – μητέρα και το παιδί και σας καλεί να ανακαλύψετε τη δύναμη και τα οφέλη της αγκαλιάς με δράσεις και διαλέξεις από εξαιρετικούς καλεσμένους.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά προαιρετικά συνεισφέρετε στη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ σε παιδιά με ειδικές ανάγκες που κάθε εβδομάδα προσφέρει το Σωματείο Αλληλεγγύης και Ανθρωπιστικής Βοήθειας «Κοινωνική Στήριξη».

Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. με χαιρετισμό από το Δ.Σ. της ΦΙΛΥΡΑ και την επίσημη καλεσμένη Αναστασία Τσιακάλου που η μεγάλη αγκαλιά τόσο η δική της όσο και των εθελοντών της Κοινωνικής Στήριξης, φροντίζουν πολλά παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και γενικά παιδιά σε κατάσταση ανάγκης.

Η αγκαλιά και γενικά το τρυφερό άγγιγμα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ωφελούν τη σωματική και πνευματική μας υγεία. Για το θέμα αυτό θα μιλήσει η Γεωργία Μιχαλοπούλου που θα παρουσιάσει το πρώτο εργαστήρι φυσικής φροντίδας για μητέρες και παιδιά που σύντομα θα ξεκινήσει στη ΦΙΛΥΡΑ.

Στη συνέχεια της εκδήλωσεις θα διαβαστεί το παραμύθι «Δες το αστεράκι» της συγγραφέως/ψυχολόγου Βάσως Αργυριάδου.

Την εκδήλωση θα διανθίσει η εκπαιδευτικός-ποιήτρια Ιωάννα Α. Αγγελή με ποιήματα από την προσωπική της συλλογή με τίτλο «Ποιήματα στιγμής, Ποιήματα ζωής, Ανεμοπορίες καρδιάς» .

Η βραδιά θα κλείσει με μια έκπληξη, τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα-μητέρα με τη μεγάλη αγκαλιά, που φέτος γιορτάζει στις 13 Μαΐου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ