Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επαναλαμβανόμενες απεργίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς τρένα το τριήμερο

της 25ης Μαρτίου

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) από το Σάββατο 23 Mαρτίου έως και τη Δευτέρα 25/03/2013, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των τρένων συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και καταγγέλλουν τη διοίκηση ότι πρόκειται να προβεί σε νέες περικοπές στους μισθούς τους.
Για τους επιβάτες οι οποίοι έχουν εκδώσει εισιτήρια για τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων, θα επιστρέφεται το συνολικό ποσό της τιμής του εισιτηρίου ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδίου», ανάλογα με την επιθυμία του επιβάτη.

Λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο ΗΣΑΠ

Ο ΟΑΣΑ, επίσης, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι στις 23 και 24 Μαρτίου (Σ/Κ) και από ώρα 22:30 έως την λήξη της βάρδιας, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα εκτελεί το δρομολόγιο από ΠΕΙΡΑΙΑ έως ΕΙΡΗΝΗ λόγω έργων που θα εκτελούνται στο δίκτυο των γραμμών του. Η εξυπηρέτηση των επιβατών για το τμήμα ΕΙΡΗΜΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ θα γίνεται με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές.
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ