Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου δίνει οδηγίες στους πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή η παραλαβή των προϊόντων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και προς αποφυγή ταλαιπωρίας κατά την ημέρα παραλαβής των εγχώριων αγροτικών προϊόντων την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 1ης δράσης, για το τρέχον έτος, διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς, με τηλεφωνική παραγγελία, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει:

– Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00 έως τις 14:00 στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος (συμβουλευτείτε το σχετικό συνημμένο χάρτη για το ακριβές σημείο).

– Οι συμμετέχοντες στη δράση παρακαλούνται να προσέρχονται στη γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο προκειμένου να παραλάβουν το αντίγραφο της παραγγελίας τους με το οποίο και θα εξυπηρετούνται από τους παραγωγούς.

– Επίσης, για δική τους διευκόλυνση αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, οι καταναλωτές παρακαλούνται να φέρουν το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας τους ανά παραγωγό.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στο τηλ. 2132038349 και κατά το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 2132038000.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ