Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Η υπηρεσία θα στεγαστεί σε κτίριο στις εργατικές πολυκατοικίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύντομα θα επαναλειτουργήσει

το δημοτικό πολυιατρείο Κηφισιάς

Σε πολύ σύντομο χρόνο θα ξεκινήσει και πάλι να λειτουργεί το Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς, όπως ενημερώνει ο Δήμος, το οποίο θα στεγάζεται στην οδό 1η Μάη και Μαρίνου Αντύπα, σε κτίριο στις εργατικές πολυκατοικίες που παραχωρήθηκε από τον Ο.Ε.Κ. στο Δήμο Κηφισιάς,

Το Πολυιατρείο δημιουργήθηκε σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο προδιαγραφές και αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που με τη στελέχωση του από εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Πολυιατρείου και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς, κ. Παντελή Καρακατσάνη για την πορεία των εργασιών.
«Είμαι χαρούμενος που αποκτούμε, ένα σύγχρονο πολυϊατρείο, κάνοντας ένα ακόμη βήμα κοινωνικής αλληλεγγύης, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρχαν. Με την επαναλειτουργία του Πολυϊατρείου Κηφισιάς παράλληλα αξιοποιούμε ένα  κτίριο, που παρέμενε κλειστό και  αναξιοποίητο για χρόνια. Με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, με τις χορηγίες των πολιτών της Κηφισιάς, το αναμορφώσαμε και το παραδίδουμε στους δημότες μας. Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλες και όλους που προσφέρουν στην πόλη μας» τόνισε ο κ. Χιωτάκης.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ