Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση – κατασκευή του Διαδημοτικού Γηπέδου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα μεγάλο έργο μπαίνει

στην τελική ευθεία

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου μπήκαν οι υπογραφές στο Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης για τη σύμβαση του έργου ανάπλασης – κατασκευής του Διαδημοτικού Γηπέδου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης.

Η Δημοπράτηση του έργου έγινε το Δεκέμβριου του 2010. Η χρήση του Γηπέδου γίνεται κατά 50% από κάθε Δήμο βάσει της παραχώρησης από την ΚΕΔ. Το 2007 ο πρώην Δήμος Λυκόβρυσης κατέβαλε περίπου 500.000,00 ευρώ για την κατασκευή χλοοτάπητα και φωτισμού στο γήπεδο ενώ είχε και την συντήρησή του μέχρι τώρα.
Το 2008 στα πλαίσια διαδημοτικής συνεργασίας των τότε Δήμων Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης αποφασίστηκε η ανάπλαση των χώρων του γηπέδου με συμμετοχή του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» με 400.000,00 ευρώ. Τη μελέτη εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης.
Λόγω οικονομικής δυσπραγίας των Δήμων Λυκόβρυσης – Πεύκης & Μεταμόρφωσης, την οικονομική συμμετοχή τους το έργο εντάχθηκε  στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας.
Η ανάπλαση περιλαμβάνει βοηθητικό χώρο γηπέδου ποδοσφαίρου, δύο γήπεδα τέννις, 1 γήπεδο beach – volley, χώρο στάθμευσης 75 αυτοκινήτων, εξέδρες, κυλικείο, αποδυτήρια και γραφεία.
Το κόστος του έργου υπερβαίνει τα 3.000.000,00 ευρώ ενώ η έκπτωση του ανέρχεται στο 47% και ανάδοχος εταιρεία αναδείχθηκε η εταιρεία “IKAΡΟΣ»
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδη Καρπέτα παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτρη Φωκιανού και του πρώην Δημάρχου Μεταμόρφωσης κ. Δημήτρη Τζίτζιφα.
Το έργο θα συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή αθλουμένων και θα αναβαθμίσει όλη την ευρύτερη περιοχή. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ