Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων στην Αττική

Δημοσιεύθηκε

στις

Χειροπέδες για οφειλές προς το δημόσιο

Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερις  Έλληνες για οφειλές προς το Δημόσιο με το υψηλότερο χρέος να φτάνει τις 962.000 ευρώ και το χαμηλότερο τα 26.000 ευρώ. Ειδικότερα σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ είχαμε τα ακόλουθα περιστατικά:

1. Συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, 40χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 962.841,91 ευρώ.
2. Συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου, 64χρονος ημεδαπός ως πρόεδρος Ανώνυμης Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας ειδών ένδυσης, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο ύψους 314.304,16 ευρώ .
3. Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 64χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας εμπορίας τροφίμων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 106,519,24 ευρώ.
4. Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 64χρονος ημεδαπός, ως νόμιμος εκπρόσωπος Ετερόρρυθμης Εταιρείας με γυάλινα είδη, για μη καταβολή Φ.Π.Α. προς το Δημόσιο ύψους 25.911,74ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ