Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Οδηγίες από την Περιφέρεια Αττικής στους επιχειρηματίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Mαϊμού ελεγκτές καταστημάτων

Αποδέκτης καταγγελιών από επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχει γίνει η Δ/νση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, Νότιου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής από τις αρχές του Οκτωβρίου.

Οι επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι παρουσιάζονται άτομα, τα οποία προσποιούμενα τους υπαλλήλους της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου, ζητούν χρηματικό ποσό, προκειμένου να τους εφοδιάσουν με φύλλα διαμαρτυρίας, Υγειονομικές Διατάξεις ή βιβλία υγειονομικών ελέγχων, ενώ παράλληλα, πραγματοποιώντας υγειονομικούς ελέγχους, απειλούν με επιβολή προστίμων από την Υγειονομική Υπηρεσία, διότι τα τρόφιμα δεν είναι τοποθετημένα σε προθήκες.
Η Περιφέρεια Αττικής σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στην εξάλειψη τέτοιων κρουσμάτων, εφιστά στους επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος την προσοχή τους και τους προτρέπει, σε περίπτωση που δέχονται έλεγχο, να ζητούν από τους ελεγκτές να τους δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους και να τους επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα, καθ’ ότι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών Υγειονομικών Ελέγχων που έχουν την αρμοδιότητα να διενεργούν ελέγχους, διαθέτουν υπηρεσιακές ταυτότητες.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:
«Μετά τα πρόσφατα περιστατικά καλώ όλους τους καταστηματάρχες, σε περίπτωση που δέχονται επίσκεψη για έλεγχο από υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής να ζητούν να τους επιδεικνύεται η υπηρεσιακή ταυτότητα. Σε αντίθετη περίπτωση να αρνούνται τον έλεγχο και να καταγγέλλουν το περιστατικό στο Γραφείο μου. Φαίνεται ότι κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση, εξαπατώντας συμπολίτες

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ