Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νέας Ιωνίας ενημερώνει τους δημότες

Δημοσιεύθηκε

στις

Εργασίες ανάπλασης σε παιδικές χαρές  

O Aντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Τάκης Κωστάκης, ενημερώνει τους δημότες της Νέας Ιωνίας ότι ήδη έχουν ξεκινήσει έργα στις παιδικές χαρές και το γήπεδο του Δήμου. Ειδικότερα, στις παιδικές χαρές στις πλατείες Ελευθερίας, Φλέμινγκ, Κωνσταντινουπόλεως, Αναξαγόρα και Αγίου Κωνσταντίνου γίνεται διάστρωση με αντικραδασμικό τάπητα και αλλάζει η θέση ορισμένων οργάνων για λόγους ασφαλείας των παιδιών. Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Παράλληλα, προχωρούν οι εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού χορτοτάπητα του γηπέδου της πόλης  που ολοκληρώνονται εντός των ημερών.
Επίσης, με τα δικά του συνεργεία ο Δήμος αντικατέστησε τον αντικραδασμικό τάπητα στην παιδική χαρά της πλατείας Αναπήρων και διέστρωσε συνθετικό χλοοτάπητα στην παιδική χαρά της οδού Σάρδεων. Παράλληλα, είτε με αντικατάσταση είτε με πλήρη επισκευή ανανέωσε τα παγκάκια στις πλατείες Αγίων Αναργύρων, Αγίου Κωνσταντίνου, Αγίου Στεφάνου, Πλατείας Αναπήρων, Πλατείας Υγείας, Πλατείας Μικρασιατών, σύνολο περίπου 100 παγκάκια. “Διαβεβαιώνουμε τους δημότες ότι ο Δήμος παρά την δυσχερέστατη οικονομική του κατάσταση θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του” τονίζει ο κ. Κωστάκης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ