Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αναστάτωση στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκλεισε προσωρινά το ΚΕΠ Καλογρέζας

Προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών έχει προκαλέσει η αιφνιδιαστική διακοπή της λειτουργίας του ΚΕΠ Καλογρέζας την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Το πρόβλημα προέκυψε από την απόφαση τριών συμβασιούχων του κεντρικού ΚΕΠ στον πεζόδρομο της Πατριάρχου Ιωακείμ να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Πρέπει να αναφερθεί πως οι συγκεκριμένες εργαζόμενες απασχολούνται στο ΚΕΠ από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και σήμερα βάσει Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ είχαν λήξει οι διάρκειας δύο μηνών συμβάσεις τους. Όλα αυτό το διάστημα δεν έχουν πληρωθεί καθώς δεν έχει εκδωθεί σχετική δικαστική απόφαση. πριν λίγες ημέρεςεπρόκειτο να γίνει το δικαστήριο αλλά όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενες η πλευρά του Δήμου δεν παρέστη λόγω νομικού κωλύματος που σύμφωνα με τις ίδιες δεν υπάρχει. θεωρώντας λοιπόν πως υπάρχει εμπαιγμός από την πλευρά του Δήμου προς το πρόσωπο τους οι εργαζόμενες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, πάντως, τονίζεται πως οι εργαζόμενες δεν ενημέρωσαν την υπηρεσία για την απόφαση τους με αποτέλεσμα το πρωί της Πέμπτης να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα και αναστάτωση στο κεντρικό ΚΕΠ από την πλευρά της  για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αποφάσισε να μεταφέρει εσπευσμένα τους  εργαζόμενους του ΚΕΠ Καλογρέζας, το οποίο έκλεισε προσωρινά, στο κεντρικό ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας το οποίο σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 3 μ.μ.   
Αναλυτικό ρεπορτάζ για το ζήτημα οι ρίζες του οποίου βρίσκονται στην απαξιωτική αντιμετώπιση των ΚΕΠ από την κεντρική διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια με την τακτική της απασχόλησης εργαζομένων με συμβάσεις έργου θα έχουμε σύντομα στο www.xtypos.gr

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ