Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επιθεώρησε την εξέλιξη των εργασιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο τελικό στάδιο οι

“Διαδρομές Ζωής” στην Κοκκινιά 

Την πρόοδο των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος» στην περιοχή της Κοκκινιάς διαπίστωσε με επιτόπια επίσκεψή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαος Πέππας και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Αμαρουσίου.   
Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή και τον καλλωπισμό των δύο πλατειών Ξηλούρη και Αργοναυτών, την ανακαίνιση των παιδικών χαρών, παράλληλα με την ανάπλαση των πέριξ πεζοδρομίων με καινούργια φωτιστικά, νέες πλακοστρώσεις και νέα κρασπεδόρειθρα. Επίσης στο έργο περιλαμβάνεται η ανάπλαση και η διαμόρφωση πράσινης διαδρομής, με τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην οδό Μεσογείων.          
Το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής του και αναμένεται να έχει παραδοθεί έως το τέλος του τρέχοντος μηνός στους  κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου.    
Την ικανοποίησή του που ένα έργο σημαντικό για το Μαρούσι βρίσκεται στη τελική φάση υλοποίησής του εξέφρασε ο κ. Πατούλης, μετά το πέρας της επίσκεψής του: «Σε δύσκολες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου η χρηματοροή από το Κράτος σε ευρωπαϊκά προγράμματα είναι περιορισμένη πετύχαμε με σκληρή προσπάθεια, δουλειά και επιμονή ένα έργο που είχαμε κερδίσει με κόπο, σύντομα να ολοκληρώνεται και να παραδίδεται προς χρήση στους κατοίκους της πόλης μας.
Το έργο είναι σημαντικό για τη γειτονιά της Κοκκινιάς, αλλά και ευρύτερα για το Μαρούσι, καθώς αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες για κοινωνικοποίηση, ψυχαγωγία και χαλάρωση στον ελεύθερο χρόνο τους.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ