Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θα απασχοληθούν με πεντάμηνες συμβάσεις σε διάφορες υπηρεσίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Άλλες 20 νέες θέσεις εργασίας

στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι  ατόμων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου πεντάμηνης διάρκειας από τo Κέντρο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (ΚΕ.Α.ΕΠ)  με τις παρακάτω ειδικότητες:

3 ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί
1 ΠΕ Κοινωνιολόγος
1 ΠΕ Ψυχολόγος
1 ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής
4 ΔΕ Διοικητικοί  
4 ΔΕ Διοικητικοί    
6 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων  

Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Δημιουργίας θέσεων Εργασίας μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του ΕΣΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του ΚΕ.Α.ΕΠ . στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΚΕ.Α.ΕΠ.  (για το Δήμο Μεταμόρφωσης), Κυψέλης 101  Τ.Κ 113 61 Αθήνα, (τηλ. επικοινωνίας: 2108215853, e-mail:  [email protected] ).
Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 20/06/2012 έως και την Παρασκευή 29/06/2012 και ώρες και 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ. Διευκρινίζεται ότι το διάστημα υποβολής αιτήσεων είναι 10 ημερολογιακές ημέρες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις Οδηγίες “συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:  α) στα γραφεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ β) στην ιστοσελίδα www.keaep.gr  γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr), δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων- Διαγωνισμών Φορέων – Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ), δ) στους κατά τόπους ΟΑΕΔ και ΚΕΠ του Δήμου Μεταμόρφωσης καθώς και στα γραφεία του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ