Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Είκοσι άτομα θα εργαστούν στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσλήψεις με πεντάμηνες συμβάσεις

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι ατόμων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου πεντάμηνης διάρκειας από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «SOCIALAXON.EU», με τις παρακάτω ειδικότητες:

1 ΠΕ Δάσκαλος
2 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Μουσικών
3 ΠΕ Γυμναστής
2 ΠΕ ή ΔΕ Χοροδιδάσκαλος
1 ΠΕ Νηπιαγωγός
2 ΠΕ ή ΔΕ Εικαστικοί – Καλλιτέχνες
2 ΠΕ ή ΔΕ Θεατρικών Σπουδών
1 ΔΕ Διοικητικό προσωπικό
1 ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας
1 ΠΕ ή ΤΕ Οργάνωσης και διοίκησης πολιτιστικών εκδηλώσεων
1 ΠΕ ή ΔΕ Εικαστικοί – Καλλιτέχνες
1 ΠΕ ή ΔΕ Σκηνοθέτης
1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Μουσικός
1 ΔΕ Διοικητικό προσωπικό

Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Δημιουργίας θέσεων Εργασίας μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του ΕΣΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Μ.Κ.Ο. στην ακόλουθη διεύθυνση: Σαπφούς 119, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17675, απευθύνοντάς την στην Socialaxon.eu (Για Π.Ε. Αττικής – Βόρειο Τομέα) υπόψιν κ. Αλέξανδρου Ξενάκη (τηλ. επικοινωνίας: 210 9585390).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα γραφεία της Μ.Κ.Ο., εάν η ανάρτηση είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»: α) στα γραφεία της Μ.Κ.Ο. στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στην ιστοσελίδα της Μ.Κ.Ο. (www.socialaxon.eu)· γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr)· και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων  – Διαγωνισμών Φορέων – Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ