Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο λόγω… εμποδίων στην κεντρική πλατεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρκαγιά στην καρδιά του

Ηρακλείου Αττικής

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου Αττικής ξημερώματα της Δευτέρας 21 Μαΐου από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε γνωστή καφετέρια της κεντρικής πλατείας της πόλης. Από τη φωτιά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα παρα μόνο υλικές ζημιές στο εσωτερικό της καφετέριας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του περιστατικού από την πυροσβεστική που έσπευσε άμεσα αλλά το όχημα δεν μπορούσε να πλησιάσει στο τόπο της φωτιάς λόγω των εμποδίων που υπάρχουν στους διαδρόμους. Και ο φόβος των περιοίκων ήταν μεγάλος για τυχόν επέκταση της φωτιάς  εξαιτίας της ύπαρξης εύφλεκτων υλικών στο μαγαζί. Τελικά, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα διαμερίσματα που υπάρχουν πάνω από την καφετέρια. 

Το γεγονός της αδυναμίας διέλευσης οχημάτων έκτακτης ανάγκης από την κεντρική πλατεία επισημάνθηκε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής το βράδυ της Τριτης 22 Μαΐου όπου και υπήρξε νέα αντιπαράθεση μεταξύ αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης για την κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία (θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ). 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ