Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Αττική

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο

Σε άλλες τέσσερις συλλήψεις πολιτών για οφειλές στο δημόσιο προχώρησε η αστυνομια τις τελευταίες ημέρες.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Μαΐου συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου, 38χρονος Έλληνας για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο.  Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 798.001,69 ευρώ.

Το πρωί της Δευτέρας 14 Μαΐου συνελήφθησαν δύο Έλληνες για οφειλές προς το Δημόσιο και ειδικότερα:
– Συνελήφθη στον Άγιο Στέφανο Αττικής από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Στεφάνου 50χρονος Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 2.349.047,55 ευρώ.
– Συνελήφθη στη Ραφήνα από αστυνομικούς του Τ.Α. Ραφήνας 60χρονος Έλληνας, για μη για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 127.991,75 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τέλος σήμερα το πρωί στα Βριλήσσια Αττικής αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβαν ένας 54χρονο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, για μη απόδοση Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ).  Συγκεκριμένα, το ύψος της οφειλής από τη μη απόδοση Φ.Π.Α., κατά τη φορολογική περίοδο από 01-01-2011 έως 31-07-2011, με τις προσαυξήσεις που έχουν υπάρξει, ανέρχεται στο ποσό των 146.417,07 ευρώ.  Ο 54χρονος θα οδηγηθεί σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ