Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ζωντανές συζητήσεις με τους πολίτες στο διαδίκτυο

Δημοσιεύθηκε

στις

Chat με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

O Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει πως εγκαινιάζεται ένας ακόμη δίαυλο άμεσης επικοινωνίας των δημοτών με τον ίδιο τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Βασίλη Βαλασόπουλο.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 18 Μαΐου, ανοίγει τις πύλες του ένας νέος ιστότοπος του Δήμου Ηλιούπολης, στον οποίο κάθε Ηλιουπολίτης και Ηλιουπολίτισσα θα μπορεί να συνομιλεί ζωντανά με τον Δήμαρχο, να θέτει ερωτήματα, να παίρνει απευθείας από τον ίδιο άμεσες, υπεύθυνες και έγκυρες απαντήσεις, και να καταθέτει τις απόψεις και προτάσεις του.

Οι ζωντανές αυτές συναντήσεις με το Δήμαρχο της πόλης θα γίνονται την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, σε ένα δίωρο άμεσης επικοινωνίας, από τις 19.00 μέχρι τις 21.00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.dimosilioupolis.gr/chat/ 
Στον ιστότοπο μπορείτε να μπείτε και μέσω του site του Δήμου (www.ilioupoli.gr), κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο.  “Συνδεθείτε μαζί μας, και μιλήστε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ίδιο τον Δήμαρχο. Γιατί η φωνή σας εισακούεται. Σας περιμένουμε” είναι η πρόσκληση του Δήμου προς τους κατοίκους της πόλης.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ