Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Η συνέχεια δίνεται την Κυριακή

Δημοσιεύθηκε

στις

Διατέθηκαν 25 τόνοι

πατάτας στην Ηλιούπολη

Με επιτυχία έγινε η διανομή 25 τόνων πατάτας στην πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού  (πλατεία ΙΚΑ) στους κατοίκους Ηλιούπολης, που είχαν κάνει σχετική παραγγελία. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 4 περίπου ώρες,  χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Από την πλευρά του Δήμου απευθύνονται θερμά συγχαρητήρια σε όλη την εθελοντική ομάδα, που συμμετείχε στη διανομή, καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους, που υπερέβαλαν εαυτούς μπαίνοντας σε κοπιαστικές δοκιμασίες. 
Η διανομή θα συνεχιστεί την Κυριακή, 18 Μαρτίου στον ίδιο χώρο (πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού) από τις 9 το πρωί.  Θα διανεμηθούν περίπου 70 τόνοι πατάτας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του προϊόντος είναι  η επίδειξη του αποκόμματος, στο οποίο αναγράφεται ο  αριθμός παραγγελίας με τη σφραγίδα του Δήμου.   
Ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους: όσοι έχουν αριθμό παραγγελίας από το 1 μέχρι το 1000 να προσέλθουν για την παραλαβή από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ όσοι έχουν αριθμό παραγγελίας από  το 1001 και άνω να προσέλθουν από τις 13.00 έως τις 16.00.
“Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους  συνδημότες μας, για τη συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή τους για τις όποιες δυσκολίες προκύψουν, καθώς  ο αριθμός παραγγελιών που θα εξυπηρετηθεί είναι μεγάλος.  Το μόνο ζητούμενο της διοίκησης είναι να ικανοποιηθούν όλοι, και να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης  &  Εθελοντισμού, κ. Χρήστου Γιαννάκη.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ