Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Δημοσιεύθηκε

στις

“Στηρίζουμε τους παραγωγούς

ελληνικών προϊόντων”

O Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή που γιορτάζεται την Πέμπτη 15 Μαρτίου:
Η Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή είναι λαμπρή ευκαιρία για να εκτιμήσει καθένας την δική του καταναλωτική συμπεριφορά.

Ιδιαίτερα στη σημερινή οικονομική συγκυρία, όπου στόχος είναι η ανάδειξη των υγιών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, αλλά και η μείωση της ψαλίδας των τιμών από το χωράφι στο ράφι, μια μελετημένη καταναλωτική συμπεριφορά, αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Ο καλά ενημερωμένος καταναλωτής συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση των τιμών βάζοντας με τις επιλογές του φραγμό στη κερδοσκοπία. Παράλληλα, στηρίζει τόσο την εγχώρια παραγωγή όσο και τον οικογενειακό Προϋπολογισμό.

«Καταναλώνω ελληνικά»
Σύνθημά μας πρέπει να είναι η στήριξη της οικονομίας μας μέσα από την αξία του κάθε ευρώ, που δαπανάται. Καταναλώνουμε ελληνικά προϊόντα δίνοντας οξυγόνο στην ελληνική επιχειρηματικότητα και διασφαλίζοντας θέσεις απασχόλησης. Στηρίζουμε τους παραγωγούς και τις κινήσεις πολιτών στην προσπάθειά τους να διαθέσουν χωρίς μεσάζοντες τα προϊόντα τους στους πολίτες. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε και να δώσουμε ελπίδα.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ