Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κηφισιάς που έχει σαν στόχο την εξυπηρέτηση όλων των δημότες που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.
Η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου από 9.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας (Κώστα Βάρναλη 58).

Στο μήνυμα της Προέδρου του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας, Μαρίας Κεφαλά-Σαλματάνη, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:  “Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. 
Ο διευρυμένος Δήμος Κηφισιάς έχει περίπου 75.000 κατοίκους. Είμαστε αρκετοί για να μπορούμε να χτίσουμε μαζί μια Τράπεζα Αίματος, που θα έχει επάρκεια για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών μας.
Η αιμοδοσία πραγματοποιείται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται. Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε για την προσφορά και σας περιμένουμε                      

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ