Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ενημερωτική ανακοίνωση του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξελιξη η απoκομιδή αποριμμάτων στη Μεταμόρφωση

O Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει πως έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου η αποκομιδή των απορριμάτων στην πόλη. “Το πρόβλημα των σκουπιδιών, τα οποία σχημάτιζαν τεράστιες πηγές μόλυνσης και μικροβίων σε όλα τα σημεία της πόλης, παίρνει πλέον τον δρόμο της επίλυσης, με τους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας του να προχωρούν στην άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών” επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

“Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε εκπονήσει το πρόγραμμα της αποκομιδής και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα είμαστε σε θέση να πούμε ότι η πόλη είναι καθαρή”, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Αργύρης Σκοπελίτης. Επίσης, τόνισε ότι από πλευράς της Υπηρεσίας θα κάνουν το παν ώστε να υπάρξει η μικρότερη το δυνατόν ταλαιπωρία για τους οδηγούς λέγοντας χαρακτηριστικά “οι κάδοι είναι φορτωμένοι με σκουπίδια και όπως είναι φυσικό, το κάθε απορριμματοφόρο θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να μαζέψει, επιφέροντας σχετική καθυστέρηση στο δρόμο…ζητάμε την κατανόηση των πολιτών”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες της Υπηρεσίας Καθαριότητας δεν περιορίζονται μόνο στην αποκομιδή των απορριμάτων αλλά και στην πλύση και απολύμανση των κάδων και των περιοχών γύρω από αυτούς. Η διαδικασία της απολύμανσης γίνεται με τη χρήση ειδικών οχημάτων εξοπλισμένων με μηχανήματα υψηλής πίεσης. Ένα τέτοιου είδους όχημα διέθεσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ