Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δελτίο τύπου από τους Ποδηλάτες Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ακυρώνεται η Γιορτή Ποδηλάτου

Οι Ποδηλάτες Ηρακλείου Αττικής γνωστοποιούν  με δελτίο τύπου πως ακυρώνεται τελικά η εκδήλωση που προγραμμάτιζαν να κάνουν στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Το δελτίο τύπου  αναφέρει τα εξής:

“Ξεκινώντας να συζητάμε για την Γιορτή του Ποδηλάτου είχαμε στο νου μας μία πλατεία Ηρακλείου να σφύζει από ζωή με τον κόσμο να πλημμυρίζει τα μαγαζιά, τα παγκάκια, το συντριβάνι, και παντού να τριγυρνούν οι γονείς με τα παιδιά τους και μία Ποδηλατική ομάδα να τους προτείνει να αντικαταστήσουν το τιμόνι του αυτοκινήτου τους, με το τιμόνι του ποδηλάτου (ένα διαφορετικό τρόπο στις καθημερινές τους μετακινήσεις ).
Τέτοια ατμόσφαιρα θέλαμε να έχουμε στην εκδήλωση μας αλλά  οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν της τελευταίες ημέρες δεν επέτρεψαν την Κυριακή όπως είχαμε προγραμματίσει να γίνει η γιορτή και ούτε φαίνεται θα επιτρέψουν στο άμεσο μέλλον. Για αυτό το λόγο αναβάλαμε την εκδήλωση μας σε χρονική περίοδο που θα μας παρέχει της συνθήκες που απαιτούνται για την οργάνωση μιας εκδήλωσης με τα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε  
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τούς φίλους που μας βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του σε μια γιορτή που ανεξάρτητα εάν δεν έγινε, αυτή τη φορά τους είχαμε στο πλευρό μας και θέλουμε να τους έχουμε και αύριο”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ